Кабельні роз'єми для комутації світлового обладнання та акустики

Дата публікації 22.07.2020.

Вплив кабелю на звучання акустичних систем дуже велике. Стабільність фізичних параметрів, довговічність, високу якість, надійний електричний контакт - це невід'ємні характеристики кабельних роз'ємів, представлених в цьому розділі.

В ЛЮКСПРО ви знайдете кабельні роз'єми на будь-який колір, смак і гаманець.

Кабельні роз'єми для комутації світлового обладнання та акустики
  • Кабельні роз'єми: особливості асортименту і модельні характеристики

    Продукція в інтернет магазині LuxPRO підібрана керуючись думкою: «У кращого кабелю повинен бути кращий роз'єм». На окрему увагу заслуговує фірма Neutrik - справжній гігант у виробництві кабельних роз'ємів. Чого тільки вартий той факт, що продукцію цієї компанії використовують не тільки в музичній індустрії, але навіть у військовій промисловості. Підвищена увага до деталей, бажання бути на крок попереду конкурентів - ось головні відмінні риси Neutrik. Кабельні роз'єми Neutrik вже давно стали еталоном якості, з ними кабель пропускає максимально правильний сигнал.

    Кабельні роз'єми подаються в нашому асортименті підібрані на підставі в першу чергу запитів надходять від наших клієнтів. Асортимент конекторів постійно поповнюється новими моделями і виробниками, основні з яких BIG, Neutrik, Proel і ROXTONE. Перш ніж зупинити свій вибір на тому чи іншому роз'ємі хочемо звернути увагу на асортимент кабельних роз'ємів у нас на сайті:

    1. XLR під пайку: XLR під пайку є двох видів XLR «МАМА» і XLR «ТАТО». Такі роз'єми застосовуються для пайки сполучних проводів. Ці дроти можуть застосовуватися як для передачі як звукових сигналів (наприклад, від мікшера до підсилювача) так і для управління світловим обладнанням по DMX.
    2. XLR панельний: XLR панельний випускається двох видів XLR «МАМА» і XLR «ТАТО». Даний тип роз'ємів встановлюється на корпусі обладнання. XLR панельний застосовується в такому обладнанні як активні акустичні системи, мікшерні пульти, підсилювачі потужності, світлове обладнання в якому управління здійснюється по DMX.
    3. JACK: це найпопулярніший тип роз'ємів, які виробляються. Найбільш поширені JACK роз'єми це 6,3 і 3,5 мм. Такі роз'єми застосовуються в звуковій апаратурі (мікшерні пульти, підсилювачі потужності, програвачі CD / DVD / MP3 /, і багато іншого обладнання).
    4. RCA роз'єм: RCA роз'єм застосовуються як в аудіо, так і відео апаратурі нашого, і закордонного виробництва. RCA роз'єми. Вони мають високу надійність і простоту в розпаювання.
    5. Спікон: силові роз'єми які застосовуються для комутації пасивних акустичних систем з підсилювачем потужності низької частоти.
    6. XLR легкої установки + цифрові: Роз'єми XLR мають легку установку з фіксацією. Фіксація дає можливості отримати хороший контакт в роз'єми при великих вібраціях. В першу чергу це відноситься до активних акустичних систем.
    7. Комутаційні панелі: дають нам можливість виробляти швидку перекомутацію обладнання. В першу чергу це відноситься до великих залах де час комутації обладнання відіграє чималу роль.
    8. Перехідники: грають важливу роль в комутації звукового обладнання. Тому що потрібних кабелів під рукою іноді не буває, а якийсь пристрій потрібно швидко підключити, і тут нам на допомогу приходять перехідники яких є велика кількість.
    9. BNC конектори: це роз'єм який застосовується в відеоапаратурі. Такий вид роз'єму з'єднується за допомогою коаксіального кабелю.
    10. DIN роз'єми: круглі роз'єми під стандарт DIN і призначені для комутації та передачі звукового аналогового сигналу.

     Коннектори: пропозиції від інтернет-магазину LuxPRO

    Кабельний роз'єм купити - це півсправи, його ще потрібно правильно припаяти, підібравши потрібного призначення і перетину кабель. Якщо Ви початківець любитель, то цю роботу рекомендуємо надати професіоналам, таким як фахівці сервісного центру LuxService, які не тільки правильно коммутируют ваше обладнання а й в першу чергу вигідно для Вас це зроблять, надійно і оперативно, з гарантією якості. З переліком виконуваних робіт сервісного центру LuxService ви можете ознайомитися перейшовши в розділ СЕРВІС.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: