Різновиди стійок для акустичних систем і шоу світлового обладнання

Дата публікації 05.01.2019.

Акустичне та світлове обладнання - це сучасна можливість для успішної роботи в різних напрямках: створення світлових шоу, музичні концерти, різноманітні заходи різної спрямованості. Але без допоміжних пристроїв, стійок, кріпильних елементів не зможе обійтися жоден концерт, жодної шоу. Інтернет-магазин LuxPRO представляє вашій увазі широкий асортимент різноманітних моделей стійок для світлової та звукової техніки.

Різновиди стійок для акустичних систем і шоу світлового обладнання
  • Інтернет-магазин LuxPRO пропонує вашій увазі широкий асортимент різноманітних моделей стійок для світлової та звукової техніки.

    Акустичні стійки: основні різновиди та особливості:

    Якщо ми говоримо про допоміжне обладнання для встановлення, монтажу, комфортного використання акустичних систем та іншої апаратури, то насамперед маємо керуватися поняттям «надійність». Дійсно, будь-яка стійка повинна відрізнятися якістю та серйозною зносостійкістю, так як на неї покладається відповідальність зберегти в цілості закріплену акустичну техніку.

    Отже, перший класичний приклад - це стійка для акустичної системи типу для підлоги. Її конструкція виконана у формі стандартної триноги в основі, а вгору спрямовується основний елемент для кріплення. Такі стійки популярні в обладнанні концертних заходів, різноманітних кафе та ресторанів, клубів, де застосовується звукове обладнання.

    Одні з найякісніших та зносостійких моделей пропонує бренд Athletic, наприклад бюджетна модель BOX-3AL, яка універсально підходить майже для будь-якого типу обладнання. Розробники впровадили у цю модель оригінальну та надійну систему ніжок, які відповідально виконують свою функцію при навантаженнях. Їхнє розташування не дає стійці перекинутися, з'їхати і здійснити інші неприємні рухи. Вона надійно встановлюється на підлогу без будь-яких додаткових кріплень та підтримок. Інженери компанії також запровадили новий склад матеріалів під час виготовлення. Комбінація з магнію та алюмінію вважається найбільш міцною серед інших альтернатив металів, тому таким складом забезпечується абсолютна надійність вибраного модельного варіанта.

    Ще одна цікава модель – це так звана стійка-перехідник, яка застосовується для з'єднання основної акустичної системи із сабвуфером, тому її називають ще топ-саб. І тут також слід виділити продукцію бренду Athletic, який пропонує, наприклад, модель SAT-1T та SAT-3T. Ці телескопічні стійки високої якості виготовлені з найбільш міцного та надійного матеріалу – сталі. Тому всі неприємності, які можуть статися під час концертів та інших заходів, зводяться нанівець.

    Також можна виділити непогані за якістю та доступні за ціною акустичні стойки ROXTONE, Soundking, Hercules.

    Стійки для світлового обладнання: особливості та основні конструкції:

    Світлова техніка також повинна надійно та міцно встановлюватись на спеціальні пристрої, стійки, кронштейни. Якісні стійки допомагають режисерам світлових шоу більш досконало створити необхідні світлові декорації на сцені. Також подібне обладнання використовується і у повсякденності для встановлення світлових приладів різного типу.

    Усього можна виділити кілька типів стійок для світлової техніки:

    • T-подібна стійка для світлового обладнання підлогового типу, що найчастіше використовується для класичної організації світла на будь-яких заходах;
    • так звана здвоєна стійка, в центрі якої знаходиться ферма.

    І як завжди доступні за ціною та високоякісні моделі пропонує нам компанія Athletic. Виробник представляє широкий асортимент двох описаних вище стійок. Наприклад, модель класичної T-подібної стійки – LS-3KIT. Як і у випадку з акустичними стійками на тринозі, розробники також впровадили особливу систему розташування ніжок в основі конструкції. Навіть найбільші навантаження та випадкові поштовхи чи пересування не зможуть перекинути стійку, яка надійно встановлюється на підлозі. Вся конструкція виготовлена з комбінації магнію зі сталі – найбільш міцного металевого складу, що відрізняється винятковою міцністю та надійністю. Верхня планка витримує максимальні навантаження світлових прожекторів, LED голів, що рухаються, та іншої апаратури.

    Непогані здвоєні стійки з фермою пропонує бренд Soundking. Моделі виготовлені із високоякісних матеріалів, а сама конструкція відрізняється серйозною надійністю. І все це за доступної та демократичної ціни. Висота стійок регулюється на необхідну висоту, а серединна ферма відрізняється міцністю та зносостійкістю.

    Мікрофонні стійки: ключові різновиди:

    Стійки для мікрофонів – також не менш важливе допоміжне обладнання для організації різноманітних заходів, концертів, репетицій музичних гуртів тощо.

    Мікрофонні стійки можна розділити на три основні типи:

    Найбільш популярні стійки «журавель» пропонує бренд Athletic – демократичні за ціною і дуже надійні для використання в різних умовах. Наприклад, «журавлині» стійки лінійки MIC від даного виробника відрізняються дійсно доступною вартістю, виготовлені сталі та деяких пластикових вставок, при цьому відрізняються невеликою вагою та простотою регулювання.

    Прямі стійки для мікрофона зі спеціальним диском на основі пропонуються багатьма виробниками в якісних конструкціях – ROXTONE, Hercules та інші. Цікаві та зручні у застосуванні різновиди настільних мікрофонних стійок пропонують компанії Athletic та Kool Sound.

    Купуйте стійки для світлового, звукового та мікрофонного обладнання в інтернет-магазині LuxPRO за демократичною ціною та з широким асортиментом, що постійно оновлюється.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: