DJ обладнання Pioneer рекомендації з вибору, новинки та поради діджеям

Дата публікації 08.03.2016.

DJ обладнання Pioneer - це не просто стандарт якості, це стиль будь-якого поважає себе діджея профі. Існує безліч брендів, що пропонують програвачі, мікшери, контролери для діджеїв, але законодавцям моди та впровадженням передових технологій вже не один рік є бренд Pioneer. Звичайно ж наша компанія не профільний магазин, що спеціалізується на продажу DJ обладнання, але поряд з великим асортиментом цього виду товарів, фахівці нашого сервісного центру допоможуть не тільки розібратися в їх роботі, але й проведуть необхідний ремонт мікшерів, CD та вінілових програвачів, навушників, контролерів.

DJ обладнання Pioneer рекомендації з вибору, новинки та поради діджеям
  • Технічне обладнання сучасних діджеїв складається з найрізноманітніших пристроїв, які допомагають їм працювати. Звичайно, деяким для творчості достатньо лише кількох апаратів, але ж іншим же потрібен цілий звуковий арсенал. Деякі робочі місця майстрів нагадують більше кабіну фантастичного зорельоту з міріадами кольорових вогників, що мерехтять у такт музиці, ніж звичайний майданчик для створення треків.

    Але в будь-якому разі, які б не були філософські погляди у професіонала, йому все одно знадобиться якісний dj контролер, за допомогою якого він зможе творити свої шедеври. Даний апарат стане надійним помічником, за його допомогою можна буде легко втілити будь-який задум. Контролери dj – це обладнання, без якого створити дійсно якісну музику просто неможливо. Сьогодні існує досить великий вибір подібної техніки, природно відрізняється вона своїми можливостями та технічними характеристиками. Хороший dj контролер має безліч унікальних можливостей.

    DJ обладнання: рекомендації щодо вибору

    На сьогоднішній день магазини, що спеціалізуються на продажі звукового обладнання, пропонують дійсно шикарний вибір. За бажання можна знайти все, що завгодно. Але чи варто мучити себе пошуками якісної техніки, коли все необхідне можна купити в одному магазині та за вигідною ціною? Наш Інтернет магазин пропонує сучасні високоякісні контролери dj за доступними цінами. Ми працюємо тільки з перевіреними виробниками та готові запропонувати техніку найвищої якості.

    На сторінках нашого сайту ви знайдете воістину багатий вибір звукової техніки, до вашої уваги пропонується dj контролер як професійний, так і для ді-джеїв-початківців. Ви завжди можете обрати як бюджетний варіант обладнання, так і клас еліт. Якщо вас цікавлять контролери dj, тоді звернулися за правильною адресою. Для отримання більш детальної інформації ви завжди можете зателефонувати до нас в офіс за вказаними на сайті телефонними номерами, ми будемо раді вам допомогти і підберемо для вас найкращу техніку.

    CD - програвачі та DJ-контролери Pioneer: новинки та поради діджеям

    Серед плюсів моделей Pioneer – розширена підтримка функцій midi та HID: тепер ви можете здійснювати керування системами DVS (Serato, Traktor) за допомогою USB. Самі ж програвачі виступають у ролі інтерфейсу, забезпечуючи чудову якість звучання завдяки новітньому ЦАП Wolfson, інтегрованій звуковій карті 24 біт/48 КГц та вдосконаленій вихідній аудіо схемі.

    Окремо хотілося б відзначити деякі моделі, це CDJ-350 Pioneer - бюджетна але досить якісна дека, яка працюватиме довгі роки, але все ж нею користуються диджеї-початківці і невеликі диско зали. Хочемо звернути увагу на CDJ-850 Pioneer, який пропонується у трьох варіантах корпусу – сріблястий, чорний та білий у парі з DJM-750K Pioneer – це вже буде добротний варіант для будь-якого діджея. Новинками на діджейському просторі є CDJ-900NXS Pioneer та CDJ-2000NXS Pioneer. Ціна за дані CD програвачі досить висока і це вже рівень екстра класу діджеїв, і ці моделі є райдерними для світових діджеїв.

    Щоб стати віртуозним діджеєм, окрім постійної практики необхідно мати якісне та сучасне DJ-обладнання, що сприяє швидкому навчанню та покращенню навичок. Тому, як новачки, так і досвідчені музиканти потребують хорошого DJ-контролера або звукової карти, завдяки яким стає можливим зведення звуку та створення оригінальної музики.

    Контролери та звукові карти з ноутбуком сьогодні можуть замінити вініловий програвач, CD-апаратуру та велику кількість платівок, допомагаючи серйозно заощадити кошти та навчитися зводити музику перед придбанням дорогого професійного обладнання.

    DJ-контролер має цілісний корпус та оснащений набором кнопок управління, кросфейдером, колесами джогг-шаттлів, канальними фейдерами, роз'ємом для навушників та мікрофона, процесором ефектів, вбудованою звуковою картою та міді-комутацією. Не варто забувати про конфігурацію Вашого ноутбука або комп'ютера, до яких DJ-контролер підключається через USB. Зазвичай в інструкції вказані необхідні для повноцінної роботи контролера характеристики комп'ютера, але чим потужніший, тим краще буде результат.

    Компанія LuxPRO пропонує великий вибір DJ-контролерів Pioneer, звукових карт від Native Instruments. Також Вас неодмінно порадують доступні ціни з нашою програмою лояльності на якісне обладнання.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: