Невеличкий огляд асортименту радіосистем інтернет магазину LuxPRO.ua

Дата публікації 09.08.2019.
Про радіосистеми говорити можна багато, але для того щоб ви розуміли який же купити, ви повинні або самі розібратися в безлічі брендів, технічних характеристик або довірити свій вибір професіоналам.
 
Постараємося для початку розповісти про основних брендах представлених в нашому магазині, а також моделях, які вже завоювали популярність і затребуваність з боку наших клієнтів. Отже, поїхали ..
Невеличкий огляд асортименту радіосистем інтернет магазину LuxPRO.ua
  • Асортимент радіосистем інтернет магазину luxpro.ua

    Монстрами на ринку вокалу можна виділити 3 основних бренду, це Audio-Technica, Sennheiser і Shure. Це найбільш популярні в світі шоу бізнесу торгові марки, які являються флагманами в своєму сегменті. Різнобічний вибір систем від любітля до профі еліт, ви знайдете в асортименті. Коли ми стикаємося з необхідністю підбору потрібної системи для професійних виконавців то як правило саме ці бренди ми пропонуємо.

    Компанія BIG з'явилася на ринку порівняно недавно, але дотримуючись таких принципів як: відповідальність, якість, професіоналізм, інноваційність та клієнтоорієнтованість, змогла швидко завоювати свою нішу на ринку. Як доказ - радіомікрофони BIG забезпечують чудове звучання і дивно прості у використанні. Вони об'єднали в собі всі звукові характеристики, які так важливі для музикантів. Це найбільш популярні моделі, які ми пропонуємо нашим клієнтам, коли клієнт ставить перед нами завдання купити радіомікрофон бюджетний.

    GEMINI - це популярні радіомікрофони американського бренду, які відрізняють наступні переваги: ідеальне співвідношення ціна / якість і бренд впізнаваність. Аудиторія - вокалісти, артисти, музиканти, DJ, MC, тамада, караоке, професійне використання. Купуючи бренд GEMINI Ви отримуєте відмінну якість за прийнятну ціну.

    Радіомікрофони JB sound прекрасно підходять як для концертної роботи, так і для проведення вечорів відпочинку та дискотек. Радіосистеми JB sound оснащені системою шумозаглушення, яка забезпечує ідеально-вивірене звучання, звук гладким потоком проходить крізь вуха. Це справжня радість для любителів гарного, якісного звуку. Завдяки простому меню мікрофони JB sound зручні у використанні, при роботі з ними не виникає ніяких проблем і складнощів.

    Основний асортимент компанії Takstar складається з сценічних радіосистем і мікрофонів, які випускаються з 1995 року, і відмінно витримали перевірку часом. Незмінно висока якість тих. характеристик дозволяє застосовувати апарати Takstar в теле- і радіомовлення, на концертах і в студіях звукозапису. Вони точно передають навіть найтонші вокальні нюанси і забезпечують чудову узгодженість звукопередачи у всьому частотному діапазоні. Не дивно, що системи Takstar є безсумнівно лідерами продажів.

    Вибирайте кращі радіомікрофони у нас

    Audio-Technica | Biema | DAP Audio | dB Technologies | SHOW | Soundking і інші не менш популярні а такі як Audio-Technica безсумнівно радіомікрофони світового класу. Але все ж вивчивши таку силу-силенну радіосистем у звичайного покупця голова піде обертом при виборі потрібного радіомікрофона і тут на допомогу Вам прийдуть фахівці компанії LuxPRO - менеджери і технічний персонал сервісного центру, що володіють профільними знаннями і мають досвід продажів і обслуговування даного обладнання.

    Наші консультанти безсумнівно підберуть найкращий варіант радіомікрофона відповідає всім вашим завданням, при цьому оплату ви зможете провести зручним для вас способом, доставку вашого замовлення ми зробимо максимально швидко і за мінімальними тарифами.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: