Чек-лист світлового обладнання для дискотек

Дата публікації 08.07.2021.

Основним напрямком діяльності нашої компанії є комплексне обслуговування нічних клубів та ресторанів, і насамперед це пов'язано з дискотечним обладнанням. Ми постаралися зібрати у своєму асортименті, всі найкращі бренди та їх товари, для того щоб наші клієнти мали можливість вибору та могли придбати саме той товар, який функціонально їм необхідний та відповідає всім елементам світлового дизайну приміщення.

Чек-лист світлового обладнання для дискотек
  • На сьогоднішній день важко уявити сучасну дискотеку без якісного світлового обладнання, яке створює всілякі ефекти, наповнює приміщення особливою атмосферою, піднімає відвідувачам настрій і дозволяє їм поринути у святкову ейфорію.
    Різні світлові прилади призначені для створення неповторної динаміки, гри кольорів, прилади гармонують із музичним супроводом, наповнюючи нічний клуб неповторним світловим шоу.

    Різновиди світлового обладнання для дискотек 

    Сьогодні сучасні виробники пропонують неймовірно багатий вибір усілякої світлотехніки, яка відрізняється своїми характеристиками та можливостями. Серед популярних та затребуваних світлових приладів можна виділити найбільш актуальні для дискотек та вечірок:

    1. Динамічні прилади Поділяються на два основні типи: SPOT та WASH. Перший тип відноситься до техніки, що створює слідкуючі промені. Другий тип використовують для створення заливки. Управління здійснюється центральним пультом. Призначення – створення яскравих світлових шоу. Переваги - багата палітра кольорів та безліч технічних можливостей. Динамічні прилади ще називають «рухом голови», таку неординарну назву вони отримали завдяки можливості здійснювати повне обертання, тобто прокручуватися на 360 градусів.
    2. Імітаційне обладнання. Достатньо широка група світлотехніки, призначена для імітації вогню, повітря, води.
    3. Симулятори лазера. З їхньою допомогою влаштовують лазерні шоу. Прилади відрізняються багатим вибором кольорів, а також великими можливостями для створення спецефектів та яскравих шоу.
    4. Стробоскоп. Призначені для створення яскравих світлових імпульсів, що повторюються. Їх часто використовують у нічних клубах.
    5. Прожектори. Існує широкий модельний ряд приладів цього типу. Найбільш популярні: прожектори спрямованого світла, поворотні, ультрафіолетові лампи, ліри, що стежать прожектори.
    6. Дзеркальні кулі. Для дискотек використовують моделі з двигуном, який необхідний їх обертання. За допомогою спрямованого прожектора на дзеркальну кулю потрапляє світло, яке, відбиваючись, створює м'яке мерехтіння, заливаючи танцпол «світловими зайчиками».
    Для створення гарного світлового шоу на танцполі зазвичай використовують техніку декількох типів. Також потрібні спеціальні контролери, за допомогою яких можна здійснювати дистанційне керування світлотехнікою. Гармонійно поєднуючи можливості різних приладів, можна досягти яскравішого та вражаючого ефекту.
    Іншими словами, світлове обладнання для дискотек та вечірок – це ціла система, створена з різних суміщених технічних елементів.
    Крім самої техніки, також знадобляться супутні аксесуари для її кріплення. Деякі з них йдуть у комплекті, але інші ж купуються додатково. Так, наприклад, додатково потрібні спеціальні струбцини для кріплення техніки.

    Як правильно вибрати світлове обладнання для дискотек 

    Світлотехніка для дискотеки є досить великою групою приладів, які відрізняються своїми можливостями та характеристиками. Вибір робиться індивідуально у кожному даному випадку. Необхідно враховувати розміри приміщення, висоту стель, де буде встановлена ​​світлотехніка.
     
    Важливо відзначити, що, вибираючи світлотехніку для дискотеки, необхідно звертати увагу не тільки на її можливості, а й на виробника. Існує чимало відомих брендів, і чим популярніша торгова марка, тим відповідно дорожче коштує прилад. Будь-яка техніка купується не на один рік, тому до вибору виробника потрібно ретельно підходити. Звичайно, необов'язково віддавати перевагу самому розкрученому бренду, можна придбати прилади і від менш відомого виробника, найголовніше, віддавати перевагу надійним та перевіреним фірмам.
    Популярні виробники дискотек: Perfect, Color Imagination, Nightsun; BIG; Chauvet; STLS

    Вигідна покупка світлового обладнання в інтернет-магазині luxpro.ua 

    Ми пропонуємо найкращу світлотехніку від відомих, добре зарекомендованих виробників. Наш багатий асортимент зможе вас приємно здивувати та порадувати. Якісне світлове шоу зможе зробити вашу вечірку відвідуваним місцем. Апаратура створюватиме яскраві та незвичайні світлові шоу, які точно не залишаться без уваги ваших відвідувачів.
    Замовляючи обладнання для дискотек у нас, ви отримуєте такі переваги:
    • висока якість техніки;
    • широкий вибір обладнання;
    • оперативна доставка;
    • лояльна цінова політика;
    • товари від найкращих виробників.
    Хороше світлове супровід будь-якому танцполі грає найважливішу роль створенні потрібної атмосфери. За допомогою грамотно підібраної та гармонійно об'їденої апаратури, можна створювати справжні шоу, які вражатимуть своїм масштабом. До того ж, технічні характеристики багатьох приладів дозволяють їх використовувати як у закритих приміщеннях, так і на відкритих танцмайданчиках.
    Купуйте найкраще світлове обладнання для дискотек вигідно, а ми будемо раді вам допомогти, інтернет-магазині luxpro.ua завжди до ваших послуг!
Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: