Інсталяційна акустика серії AIR-C та інші вражаючі новинки від українського виробника MAG Audio!

Дата публікації 09.03.2023.

Наші люди - це ті, що попри складну ситуацію в країні, намагаються робити неможливе, розвиваються і створюють новий український продукт. І цей продукт є таким, на який можна рівнятись більшості європейських виробників. Презентуємо нову серію акустики AIR-C від MAG Audio.

Інсталяційна акустика серії AIR-C та інші вражаючі новинки від українського виробника MAG Audio!
  • Ми відчуваємо неймовірне відчуття гордості за Україну. Наші люди неймовірні. Люди, що дають гідну відсіч підступному і підлому ворогу. На своїй землі. У себе вдома. 

    Наші люди - це ті, що попри складну ситуацію в країні, намагаються робити неможливе, розвиваються і створюють новий український продукт. І цей продукт є таким, на який можна рівнятись більшості європейських виробників.

    Мова йде про нову серію інсталяційної акустики від MAG Audio - AIR-C. В час, коли більшість виробників на ринку часто нехтують показниками якості з метою заниження вартості обладнання, українські ж інженери вирішили не жертвувати якістю компонентів і без інновацій тут не обійшлось.

    Однією з особливостей серії AIR-C є корпус, що виготовлений за унікальною гібридною антирезонансною технологією Polycomp©. Наприклад, переважна більшість виробників задля зменшення вартості, використовує пластиковий корпус в акустиці, що не є добре, адже всі вони здатні резонувати. В акустиці від MAG Audio корпус акустики на 75% дерев'яний і на 25% складається з поліуритану, що будучи залитим між волокнами фанери, створює міцну конструкцію, мінімізуючи вібрації та резонанси.

    Окремо хочемо відзначити новий ультракомпактний інсталяційний сабвуфер AIR-S26. В оснащенні системою фонового звуку приміщення важливою складовою є якнайменша "шкода" інтер'єру габаритами самої акустики.  Таким чином, враховуючи всі побажання користувачів, було розроблено та реалізовано AIR-S26, який вражає своєю продуктивністю і водночас має глибину корпусу 16,5 см, що дозволить легко розмістити його на вертикальній поверхні, на стелі, може бути захованим навіть під диваном чи в спеціальній ніші.

     

    Що стосується акустичних системи, то для зручності їх інсталяції передбачено два типи спеціально розроблених кріплень: настінний та стельовий. Вони дають можливість точно спрямувати акустику у двох площинах та надійно її зафіксувати. 

    Серія AIR-C здатна забезпечити високоякісну систему фонового звуку та оповіщення там, де є потреба в максимально високій якості звучання та надійності 24/7. І при цьому будучи простою в інсталяції: торговельно-розважальні мережі та магазини, кафе та ресторани, спортивні заклади та заклади культури, конференційні зали, кінотеатри тощо.

    Акустика доступна в більму та чорному кольорах, що дозволить легко її вписати в будь-який інтер'єр. А ще дана серія AIR-C є дуже стильною!

    Поворотний ВЧ-рупор в АС дає змогу точно визначити зону обслуговування та забезпечує покриття 90 х 60 градусів. Захисна сітка легко знімається, на двох болтах, що полегшує доступ до зміни дисперсії з горизонтальної на вертикальну навіть після завершення інсталяції в інтер'єрі.

    До речі, старші моделі цієї серії С6 і С8 мають достатню потужність і тиск, щоб навіть підтримати роботу діджея в закладі, стати зональним гучномовцем у караоке або клубі, озвучити розбірливу трансляцію динамічних спортивних чи музичних подій у галасливому пабі, створити танцювальну атмосферу чи послужити для вокального виступу на сцені.

    Компанія LuxPRO є офіційним представником MAG Audio в Україні.

    Новинки вже доступні до замовлення на нашому сайті.

     

    Все буде Україна!

     

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: