Знайомтеся D-Link лідер по забезпеченню Ethernet-підключень

Дата публікації 16.11.2020.

Компанія D-Link є світовим лідером в розробці, виробництві та маркетингу передових мережевих, широкосмугових, цифрових, голосових рішень і рішень для передачі даних. Дотримуючись девізу - "Побудова мереж для людей", компанія D-Link постійно задовольняє потреби в глобальних мережах і підключених для цифрових домашніх користувачів, професіоналів малого і середнього бізнесу, а також для корпоративних середовищ.

Знайомтеся D-Link лідер по забезпеченню Ethernet-підключень
  • Огляд компанії

    Основною сферою діяльності компанії D-Link є забезпечення Ethernet-підключень. Фактично, бренд є світовим лідером у наданні рішень по підключенню до мереж для малого і середнього бізнесу. З самого початку інженери компанії D-Link досліджували, розробляли і виготовляли інноваційні, засновані на стандартах, мережеві рішення. Ціна може бути вирішальним фактором для багатьох нових клієнтів, але інновації, надійність і обслуговування D-Link підтримують їх лояльність з року в рік.

    Основний внесок в успіх вносить створена мережа глобальних каналів дистрибуції та доставки, яка щодня поставляє продукцію в більш ніж 100 країн світу. У 2005 році компанія D-Link подолала рубіж в 1 мільярд доларів США, завдяки рекордним продажам в усіх географічних регіонах світу.

    Лідер в інноваціях

    1. Інженери D-Link внесли ключовий внесок в розвиток швидкозростаючою домашньої і ділової мережевий середовища.
    2. Компанія одержала патенти і авторські права на різні технологічні платформи, включаючи комп'ютерні чіпи ASIC (Application Specific Integrated Circuit - спеціалізовані інтегральні схеми для конкретних додатків), апаратні технології, програмні додатки і іншу інтелектуальну власність.
    3. Продуктові рішення D-Link є високопродуктивними і багатофункціональними за своєю конструкцією.
    4. Будучи ключовим учасником робочої групи Digital Home Working Group (DHWG), D-Link приймає галузеві стандарти в якості критерію для розробки нових та інноваційних рішень в області підключення і зв'язку для дому та бізнесу.
    5. Продукція D-Link сертифікована FCC, Wi-Fi Alliance і CableLabs.

    Глобальна присутність

    Міжнародна штаб-квартира D-Link знаходиться в Тайбеї, Тайвань, Китайська Республіка. Більше 90 міжнародних офісів компанії обслуговують Північну Америку, Азію і Європу, включаючи північноамериканську штаб-квартиру в Fountain Valley, Каліфорнія. Компанія D-Link здійснює стратегічну діяльність в Канаді, Великобританії, Німеччини, Франції, Іспанії, Італії, Греції, Туреччини, Швеції, Норвегії, Нідерландах, Данії, Фінляндії, Росії, на Близькому Сході, Південній Африці, Чилі, Австралії, Японії, В'єтнамі , Сінгапурі, Китаї, Індії та інших країнах на п'яти континентах.
Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: