Програмне забезпечення TOOLS і DMX контролери від LightConverse

Дата публікації 04.02.2020.

Установка спеціалізованого обладнання для управління світловими ефектами дозволяє поліпшити організацію лазерних і світлових шоу, масових розваг і виставок. Представляємо вашій увазі програмне забезпечення LightConverse TOOLS і DMX контролери LightConverse - спеціальні системи для локацій всіх рівнів в сфері 3D проектування сценічного простору. Продукція даного рівня представлена в каталозі LuxPRO.

Програмне забезпечення TOOLS і DMX контролери від LightConverse
  • Програмне забезпечення LightConverse TOOLS і DMX контролери LightConverse

    За допомогою таких приладів можна швидко і ефективно побудувати сцену з конструктивних елементів, встановити декорації, повісити світлове обладнання та оформити документацію до проекту.

    Блоки управління DMX стандартів передають цифровий сигнал від контролера до сценічної апаратури. Софт бренду LightConverse затребуваний на Міжнародних виставках і в практичному застосуванні в індустрії масових розваг.

    Технічні переваги ПО і контролерів від LightConverse

    • велика бібліотека конструктивних елементів. Всі елементи стандартизовані. Прилади використовуються для конструкцій траверсів, подіумів, 3D об'єктів, звукового, світлового та музичного обладнання;
    • можливість формувати базу обладнання, згідно складу, і працювати з цією базою;
    • підтримка різних виробників траверс;
    • снапінг - швидка автоматична стикування. Підтримка систем вимірювання Imperial, Metric;
    • повна сумісність з програмним продуктом LIGHTCONVERSE 3D SHOW PLATFORM;
    • прилад дає можливість візуалізувати до 1536 світлових приладів (96 DMX-каналів) і здійснити складний 3D маппинг, використовуючи від 3 до 15 фізичних DVI виходів в залежності від версії LIGHTCONVERSE 3D SHOW PLATFORM для проекції об'єкта.

    Основне зручність 3D визуализатора - відтворення в реальному часі і з високим ступенем реалістичності світловий картини, яка подібна до реального відеозображення. В роботі пристрою враховуються параметри світлових приладів, особливості приміщення, включаючи меблі та архітектурне освітлення.

    Сфери застосування TOOLS і DMX LightConverse

    Придбання обладнання LightConverse дозволить:

    1. Створити якісне освітлення нічного клубу, ресторану, театру, іншого розважального закладу.
    2. Світлове оформлення шоу. Масовий продукт і софт від LightConverse поліпшить організацію сцени.
    3. Проекція барвистого, неспотвореного відео на складні об'єкти (фасади будівель, декорації, стіни приміщень). Направити ідеальне відео на сферу або інший геометрично складний об'єкт, створити велику панораму можливо завдяки 3D Projection Mapping Engine.

    Інтернет-магазин LuxPRO пропонує ряд переваг при замовленні ПО TOOLS і DMX контролерів LightConverse:

    1. У нашому інтернет-магазині ми пропонуємо даний продукт за приємною знижку 7%. При додатковому замовленні комплексу світла ми надаємо знижку 15%, не тільки на цю покупку але і на всі наступні покупки в нашому інтернет магазині.
    2. Оперативне оформлення і доставка. Можливо замовити самовивезення з шоу-руму LuxPRO за попереднім замовленням.
    3. Індивідуальний підхід. Крім оригінальної продукції ми пропонуємо повний супровід по встановленню та налагодженню систем. Команда фахівців з багаторічним досвідом готова здійснити проект в найстисліші терміни. Ми завжди відкриті до партнерства. У LuxPRO ви можете здійснити замовлення оригінального звукового і світлового обладнання з гарантією від виробника.
Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: