Модульні системи та поодинокі світильники для архітектурного освітлення

Дата публікації 28.01.2020.

Модульні системи освітлення, в яких джерелом світла є світлодіодні технології, використовуються для створення освітлення загального призначення.

Підвісні, стельові, поодинокі світильники використовують для освітлення різних приміщень: житлових, офісних, виробничих. Це новий напрямок діяльності нашої компанії!

Модульні системи та поодинокі світильники для архітектурного освітлення
  •  

    Особливості та характеристики модульних систем і одиночних світильників

    Завдяки спеціально розробленій конструкції, модульні системи прості в монтажі, ефективні при експлуатації, відрізняються високою якістю, практичністю і тривалим терміном служби.

    Такі підвісні, стельові лампи, широко використовуються на виробничих об'єктах, складах, промислових цехах і т.д. Їх головною перевагою є економне споживання електроенергії, що є важливим при створенні освітлення для великих промислових приміщень.

    Особливості таких світильників:

    • створення яскравого, ефективного освітлення;
    • економічна витрата електроенергії;
    • зручність монтажу;
    • тривалий термін служби.

    Стельові, підвісні поодинокі світильники, здатні створювати достатню кількість світла для того, щоб висвітлювати великі території. Тому дані світлові технології є найбільш вигідними серед аналогів.

    Чому в інтернет-магазині «Luxpro» вигідно купувати світлодіодні лампи

    Ми співпрацюємо з кращими виробниками, тому своїм клієнтам пропонуємо якісне світлове обладнання за вигідними цінами. Наш інтернет-магазин відрізняється широким модельним рядом найбільш популярною та актуальною світлової техніки.

    Ми ретельно вивчаємо ринок, стежимо за новинками, а також за динамікою цін, тому своїм клієнтам готові запропонувати кращі товари за демократичними цінами.

    Наші переваги:

    • широкий модельний ряд світлотехніки, актуальні світильники під люмінесцентні лампи;
    • обладнання, що створює економічно вигідне освітлення;
    • зручні системи оплати;
    • сервіс високого рівня.

    У нашому інтернет-магазині, ви зможете замовити і купити світильники під люмінесцентні лампи, економічні світлодіодні прилади, а також інше світлове обладнання, призначене для створення якісного освітлення.

    Наша вигідна ціна на всі товари, а також наявність вигідних акцій, бонусів і знижок, зроблять ваші покупки вигідними і приємними. Щоб замовити і купити світлотехніку, просто зателефонуйте нам за вказаними на сайті номерами або ж залиште онлайн заявку. Ми зв'яжемося з вами максимально оперативно і допоможе зробити вигідне придбання.

    Освітлювальні, трекові системи, струнні світильники

    Це обладнання можна використовувати як усередині приміщень, так і зовні. Залежно від умов експлуатації, виробники пропонують зовнішні, вуличні моделі, а також освітлювальні прилади на треку для кафе, ресторанів, барів, для будинку і гостинець.

    Головним достоїнством цих освітлювальних приладів є мобільність, невеликі розміри, естетичний зовнішній вигляд, зручність експлуатації, а також простота монтажу.

    Особливості використання та установки

    Шинні системи монтуються в стельові конструкції, з їх допомогою можна створювати сфокусований світло на потрібних предметах. Трекові системи кріпляться швидко і легко, залишаючи можливість при необхідності додавати додаткові світильники. Вироби на треку для кафе або для будинку, мають кут обертання до 360 градусів, а це означає, що їх можна повертати так, як потрібно, тим самим змінюючи напрямок світла. 

    Переваги шинних, трекових освітлювальних систем:
     
    • відсутність прямого кріплення до стельової конструкції, тобто, можливість зміни положення спрямованості освітлення;
    • можна регулювати висоту міні прожекторів;
    • шинопроводи дають можливість додавати, збавляти, замінювати світильники;
    • світлове обладнання на світлодіодах відрізняється економічним споживанням електроенергії;
    • світлодіодні технології здатні безперебійно служити до 10 років;
    • вуличні моделі на світлодіодах випускаються в захисному корпусі, стійкому до несприятливих погодних умов.

    Світлодіодні міні прожектори не містять ртуті, вони працюють за зовсім новою технологією, тому відрізняються своєю безпекою і екологічністю.

    Сьогодні шинопроводи на треку для кафе є висвітлення нового покоління, яке не потребує в сервісному обслуговуванні, складному монтажі і регулярній заміні ламп.

    Інтернет-магазин «LuxPRO» - територія вигідних покупок

    Ми співпрацюємо з надійними, перевіреними і добре зарекомендували виробниками, тому своїм клієнтам даємо гарантію якості на всі обладнання. У нас можна вигідно замовити і купити струнні світильники, а також всі необхідні аксесуари для їх монтажу.

    Наші переваги:

    • демократична ціна;
    • вигідні акції і знижки;
    • зручна система оплати;
    • оперативне оформлення замовлення і швидка доставка товару.
    Якщо ви хочете купити струнні світильники, або ж будь-яке інше популярне світлове обладнання високої якості і за вигідною ціною, тоді наш інтернет-магазин - це те, що вам потрібно!
Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: