Як вибрати цифровий мікшерний пульт?

Дата публікації 29.05.2020.
Без цифровий консолі в сучасній музичній індустрії обійтися неможливо: вона дозволяє створювати унікальні звукові поєднання, звести записаний матеріал, а також внести в треки найрізноманітніші ефекти.
 
Також такий апарат незамінний і на концертних заходах, де необхідно регулювати якість і гучність звучання, оптимізувати його під розмір залу і кількість осіб.
Як вибрати цифровий мікшерний пульт?
  • Як вибрати цифровий мікшерний пульт

    При виборі подібного вибору техніки потрібно обов'язково враховувати її призначення, так як для потреб DJ необхідно шукати спеціальну модель. Серед відмінних рис апаратури:

    • різну кількість каналів виведення і введення звуку. На цей показник обов'язково потрібно звертати увагу і підбирати такий девайс, який ідеально підійде для ваших потреб. Цей показник може сильно відрізнятися - від 18 до 128;
    • число виходів для стерео та монозвук. Варіюється залежно від комплектації моделі, її габаритів і прямого призначення;
    • відмінності в еквалайзерах. Дорожчі і потужні варіанти оснащені кількома шинами, для кожної з них розроблено окреме кількість повзунків, що функціонують окремо від решти системи. Кожну шину можна налаштовувати окремо, домагаючись таким чином більш насиченого і глибокого звуку.

    Цифрові мікшерні пульти новітнього зразка відрізняються високим комфортом при використанні - управляти ними можна дистанційно за допомогою спеціальних додатків для операційних систем Windows, Android, iOS, Linux та інші. Виходи USB дозволяють безпосередньо записувати отримані файли на портативні носії, при необхідності вихід в Мережу здійснюється без підключення різних модулів і роутерів - в апарати вбудовані механізми для Wi-Fi підключення.

    Консолі оснащені унікальною технологією зменшення зайвих фонових шумів, сильно впливають на якість одержуваних аудіозаписів. Аналіз співвідношення частот проводиться автоматично. Ціни на такі пристрої варіюються від 16000 грн до 150000 грн.

    Де купити цифрову консоль

    Купити мікшерний пульт можна в нашому Інтернет-магазині: ми пропонуємо відмінний сервіс за помірні гроші. Якщо апарату в даний момент немає в наявності, не хвилюйтеся - при необхідності будь-яку модель можна попередньо замовити, чекати довго не доведеться.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: