Як правильно вибрати монітор для комп'ютера? Основні критерії для покупки.

Дата публікації 10.06.2019.

Монітори - обов'язкова деталь персонального комп'ютера. Він необхідний для того, щоб процесор міг виводити дані користувачеві. Не обійтися без нього і всім любителям комп'ютерних ігор, роботи з графічними редакторами і активним користувачам Інтернету. Ми допоможемо підібрати хорошу модель за прийнятною ціною.

Як правильно вибрати монітор для комп'ютера? Основні критерії для покупки.
  • Як вибрати монітор для комп'ютера

    Найкраще відразу придбати якісний монітор, який потім не доведеться екстрено міняти на кращу модель. Ми пропонуємо ознайомитися з важливими правилами по вибору якісної техніки.

    1. Діагональ

    Діагональ від 24 до 32 дюймів відмінно підійде для людей, які люблять грати в комп'ютерні ігри, займатися графічним дизайном. Але звертаємо вашу увагу на те, що для роботи з такими екранами вимагають обов'язкової наявності потужної відеокарти, в іншому випадку «вичавити» максимум графічних можливостей.

    2. Дозвіл

    Найоптимальнішим на сьогодні вважається дозвіл монітора в 1280х1024 - Full HD. Цього цілком достатньо як для гостросюжетних ігор, так і фільмів у високій якості. Є і висококласний варіант - 4K Ultra HD, який відрізняється дуже високою вартістю.

    3. Яскравість і контрастність

    Найкраще вибирати монітори з високим показником яскравості, щоб зображення залишалося чітким навіть в сонячний день. Для контрастності найкращими показниками вважається діапазон від 1000: 1 до 5000: 1. Але для стандартного домашнього використання добре підійде і 600: 1.

    4. Матриця моніторів

    Найпоширенішою матрицею для екранів, призначених для стандартного домашнього використання, є TN. Цього цілком достатньо для ігор, фільмів, відеороликів. Звичайно, це не найідеальніший варіант, але для невисоких вимог підходить добре. Вимогливим покупцям краще звернути увагу на матриці IPS і MVA. Вони підійдуть навіть для роботи з графічними редакторами.

    Асортимент нашого магазину

    Купити монітори можна в нашому інтернет-магазині: ми пропонуємо якісну техніку за оптимальними цінами. Можна знайти варіант для будь-якої сфери використання. Придбати можна техніку від відомих виробників:

    Такі моделі не залишать байдужими навіть найвимогливіших покупців. Це гарантія відмінного зображення і необмежених можливостей в сфері графічного дизайну!

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: