HUB УКРПОШТА | м. Київ

Дата публікації 23.01.2018.

Центральний головпоштамт на Майдані Незалежності - сучасний простір для однодумців

HUB УКРПОШТА | м. Київ
  • Укрпошта є національним оператором поштового зв'язку в Україні і активно бере участь в роботі міжнародних організацій: Всесвітнього поштового союзу, Асоціації європейських державних поштових операторів PostEurop, Регіональної співдружності в галузі зв'язку. На сьогоднішній день Укрпошта почала активно розвивати свою інфраструктуру і її керівництвом було прийнято рішення про створення в центральному офісі обладнаного простору для однодумців з метою проводити тренінги, воркшопи та генерувати нові ідеї.
     
    На початку листопада 2017 року з нами зв'язалися співробітники Укрпошти, із запитом про необхідність прорахунку звукового обладнання для хаба. Так як цей простір буде використовуватися під різні завдання, необхідно було створити багато зонний звук, і звичайно ж не обійшлося і без проекційного обладнання.
     
    Для детального вивчення співробітники нашої компанії виїхали на об'єкт для огляду приміщення і узгодження із замовником вимог по поставленому завданню. В результаті замовнику був рекомендований акустичний комплект MAG audio COMPLETE 12 який за своїми тех. характеристикам виконає завдання з озвучення тренінгів в гучної зоні. Для того що б витримати стилістику приміщення, акустика була підібрана в білому корпусі. Для фонового озвучування був запропонований комплект звукового обладнання ITC audio.
     
    Для відображення візуальної інформації на тренінгах був запропонований короткофокусний проектор Оptoma W320UST, який забезпечив розкриття зображення на екрані шириною 4,5 м. При цьому ні глядачі, ні доповідач не заважають відтворення зображення на екрані.
     
    Після проведення всієї процедури - проведення відкритого тендеру, підписання договір, нами була здійснена інсталяція і пуско-наладка всього обладнання, а також проведено навчання персоналу, який в майбутньому повинен експлуатувати обладнання.

    Нижче представлений список поставленого нами обладнання:

    1. Акустична система MAG COMPLETE 12 - 1 шт.
    2. Мікшерний пульт Vonyx VMM-K602 - 1 шт.
    3. Радіосистема Shure BLX1288EP31 - 1 шт.
    4. Акустична система ITC T-774PW - 16 шт.
    5. Трансляційний підсилювач ITC TI-240S - 1 шт.
    6. Відео проектор Оptoma W320UST - 1 шт.
    7. Кріплення для проектора стельовий Sunne PRO02S - 1 шт.
    8. Кабель Kramer HDMI-HDMI C-HM / HM / FLAT / ETH-75 - 1 шт.
    9. Акустичний кабель Cabletech KAB0360 - 150 м.
    Звертаючись до компанії LuxPRO, кожен клієнт отримує якісну консультацію по товару, оптимальну ціну і при необхідності комплексне обслуговування відповідно до ваших побажань.

    LuxPRO - не просто магазин. LuxPRO - комплекс ідей, сил і можливостей, спрямованих на користь ваших починань.


     

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: