Мікрофони IMG - якість, що доступна кожному

Дата публікації 02.03.2017.

Всім відомо, що прогрес не стоїть на місці, ми можемо спостерігати впровадження нових технологій практично щодня. Дуже приємно бачити оновлення і в нашому магазині. Сьогодні ми з вами поговоримо про одну з провідних виробників на ринку звукового обладнання - IMG Stageline. "Що ж то за лідер, про який більшість вперше чує", -  скажете ви. Відповідь ви можете побачити в назві теми: «IMG - це якість, що доступна кожному.»

 Мікрофони IMG - якість, що доступна кожному
  • Коротко про виробника IMG Stageline ви зможете дізнатись за посиланням. Щодо лінійки мікрофонів інформація представлена далі.

    Як ми з вами можемо бачити, основою асортименту компанії є ручні радіомікрофони, петличні, наголовні радіосистеми та системи конференційні. Нічого дивного і оригінального, на перший погляд. Практика показала, що виграшним фактором в даному випадку являється співвідношення "ціна-якість". І дійсно, якщо ми з вами співставимо якісні показники товару з його ціною, то картина одразу стає кольоровою.

    З повним асортиментом товарів виробника ви можете ознайомитись на сайті. Але основні моменти та що і з чим необхідно їсти, розглянемо нижче.

    Ми з вами бачимо найпростіше рішення радіосистеми - мікрофон TXS-821HT і приймач TXS-840. Система має фіксований частотний діапазон, дальність прийому - до 40 м. Одним із бонусів є наявність squelch-фільтру, що допоможе відсікати небажані частоти, що можуть сприйматись приймачем. 

    Дана система створена спеціально для тих, для кого важлива якість за доступний бюджет.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: