Різновиди генераторів конфетті - який краще вибрати?

Дата публікації 22.05.2017.

Сучасні генератори конфетті пристрою, за допомогою яких будь-який, навіть самий нудний свято, стає справжньою казкою. Тисячі ширяють у повітрі різнокольорових блискіток справжня радість для гостей заходу. Інтернет-магазин LuxPRO пропонує широкий асортимент брендових моделей від кращих виробників. У великому асортименті на нашому сайті як генератори конфетті так і самі витратні матеріали до них - паперові і металізованние конфетті. Однак для початку розберемося, якими конфетті-машини бувають, що врахувати перед вибором.

Різновиди генераторів конфетті - який краще вибрати?
  • Генератори конфетті: основні різновиди

    Для відвідувачів концерту, театральної постановки, клубного заходу конфетті беруться як ніби нізвідки. Для них це справжнє диво. Але ось для організаторів свят дуже важливо підібрати правильну модель. Генератори конфетті буваю трьох видів:

    •  видувна конфетті машина, принцип роботи якої грунтується на спеціальному вентиляторі, який виштовхує різнокольорові блискітки назовні;
    •  гармата конфетті, що працює на CO2 - вуглекислому газі;
    •  ручна конфетті машина, яка одноразово вистрілює зарядженим сировиною на кілька метрів.

    Отже, поговоримо трохи докладніше про кожного різновиду.

    Видувні генератори конфетті з вентилятором

    Перша - генератор конфеті видувного типу. Конструктивно така модель складається зі спеціальної ємності, куди заряджається конфетті, і осьового вентилятора. Вентилятор безперервно, на певній швидкості, виштовхує паперове різнобарвне сировину зі спеціальної труби.

    Цікава особливість даних моделей полягає в тому, що вони працюють практично безшумно. Відповідно, їх можна застосовувати в таких особливих випадках, як наприклад театральні постановки. Адже театр - це практично завжди тиша. Тому тут важливо використання безшумних агрегатів.

    Дальність польоту видувних агрегатів різна, в середньому це десять метрів. Є моделі з дальністю скромніше або навпаки - набагато більшою. Тут важливо враховувати розміри приміщення, в якому відбувається захід. Зазвичай пристрій кріпиться до стелі, але є різні варіанти розміщення конфетті-машини. Все залежить від особливостей проведеного свята.

    Середній час роботи таких моделей при повному завантаженні - близько трьох-чотирьох хвилин. Але головна особливість в тому, що такі конфетті-машини можна завантажувати безперервно, навіть під час роботи самого пристрою. Різні модельні варіанти припускають різну ступінь завантаження. Є скромні моделі на три кілограми конфетті-паперу. Однак для приміщень з більшою площею, для більш тривалих заходів існують моделі з завантаженням на десять кілограмів.

    Гармати-конфетті на CO2

    Інший цікавий різновид - оригінальні гармати для випуску конфетті, що працюють на вуглекислому газі, так звані CO2 генератори конфетті. Конструктивна особливість полягає в тому, що крім самого агрегату до нього додатково підключаються спеціальні балони з вуглекислим газом.

    Рівень завантаження матеріалу різний, коливається від 15 до 30 кілограмів. Є й міні-моделі, де завантажувальна ємність досить маленька. Такі варіанти підходять для невеликих приміщень, що не дуже масштабних свят. Працюють вони до однієї хвилини, близько 30-40 секунд. Тобто принцип полягає в тому, щоб залповими поштовхами викинути вгору весь різнобарвний матеріал, завантажений в ємність.

    Різні машини випускають конфетті на різну дистанцію. Є вже згадані міні-моделі, які випускають конфетті в радіусі десяти метрів. Також є більш масштабні моделі, що випускають блискітки на дистанцію понад двадцять метрів. Генератори конфетті на CO2 використовують переважно на відкритих майданчиках - стадіонах, вулиці. В крайньому випадку це має бути величезне приміщення, якийсь великий концертний зал.

    Ручні конфетті-машини

    Ручні моделі на те і ручні, що використовуються на особливих, немасштабних святах, де не потрібні карколомні візуальні ефекти і конфетті на двадцять п'ять метрів в радіусі. Це компактні, невеликі моделі, з якими впорається одна людина. Випуск конфетті-блискіток відбувається повітря, що знаходиться в спеціальних балончиках.

    Як ми розуміємо, зарядити в ручні моделі багато сировини не вийде. Але цього і не вимагають ті святі, де зазвичай використовується агрегат. Основне його застосування - на весіллях, коли при виході нареченого і нареченої з загсу лунає залп, на урочистих ювілеях, коли при привітанні ювіляра хтось стріляє красивим потоком різнокольорових конфетті.

    Однак, незважаючи на свою компактність і ручне застосування, деякі моделі можуть стріляти на дистанцію десять метрів. Це досить пристойну відстань, щоб створити невелике, але дуже веселе, приємне для гостей шоу.

    Генератори конфетті: як вибрати

    Підіб'ємо невеликі підсумки. Ми охарактеризували кожну з різновидів існуючих моделей конфетті-машин. Тепер можна точно сказати, де і коли застосовувати кожну з моделей:

    •  видувні конфетті-машини з вентилятором відмінно підійдуть для великих заходів, концертів, клубних вечірках, де необхідно постійно видувати різнокольорові блискітки, папір. Одне з головних переваг - можливість постійно додавати матеріал, навіть при працюючому агрегаті. Ще одна особливість - безшумність роботи, тому видувний генератор сміливо використовується в театральних постановках;
    •  генератори конфетті на CO2 - це своєрідні гармати, які випускають залпи конфетті на великі відстані. Тому основна область їх застосування - відкриті майданчики, вулиці, стадіони. Деякі моделі здатні випускати залпи на відстані понад двадцять п'ять метрів. CO2 гармати-конфетті ідеально підійдуть для масштабних заходів;
    •  ручні конфетті генератори використовуються переважно на камерних, особисті свята: весілля, ювілеї, різні сімейні торжества, де необхідно красиво привітати молодят або ювіляра. Ручні моделі не вимагають особливих технічних знань у використанні, вони легко заряджаються, регулюються.
    • Генератори конфетті - відмінний спосіб зробити з заходу справжню казку. Купуйте конфетті-машині в інтернет-магазині LuxPRO за вигідними цінами.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: