Рішення для презентацій VIA Kramer

Дата публікації 08.09.2018.

У світі великих потоків інформатизації, хто швидше їй обмінюється, той диктує умови всім іншим. Саме з цією метою компанія Kramer випустила свою лінійку передових рішень для конференц-залів, кімнат нарад та навчальних класів. VIA Connect PRO, VIA Campus і VIA Collage - це три рівні неперевершених бездротових інноваційних систем, що дозволяють об'єднати на презентаційному екрані залів засідань не тільки всіх присутніх, що мають мобільні пристрої, а й учасників, що знаходяться за межами аудиторії в будь-якій точці світу, де тільки є доступ до інтернет з'єднання. Доповнюйте своїх колег під час виступів, редагуйте презентацію разом з усіма, отримуйте готовий проект, створений одночасно всіма учасниками та підвищуйте так продуктивність виконання робіт.

Рішення для презентацій VIA Kramer
  • Кожна солідна компанія, яка веде активну діяльність, повинна мати у своєму офісі конференц-зал або невелику кімнату для зустрічей, де можна зібрати персонал та обговорити подальші стратегії розвитку.

    Устаткування сучасних конференц-залів

    Ще нещодавно зали засідань являли собою нудні сірі кімнати з дошкою та набором маркерів, де кожен із засідателів представляючи свою презентацію, мав мати не лише гарну ідею та вміння її донести іншим, а й відповідними навичками малювання. Інакше всі зусилля, витрачені на підготовку до презентації, сходилися нанівець через нечітке відображення інформації або діаграм на дошці. Пізніше зали стали обладнатися проекторами або моніторами, куди інформація надходила з одного ноутбука, на який кожен із виступаючих заздалегідь мав скинути свою презентацію, вся ця система складалася з безлічі проводів, кабелів та роз'ємів, які тяглися по всій залі та завдавали незручностей.

    Сучасні конференц-зали втекли від зайвої комутації та незручних операцій, це покоління обладнання з підключенням до інтернету та бездротовим зв'язком.

    На допомогу великим компаніям, які потребують надійних рішень, компанія Kramer випустила рішення серії VIA. Тепер конференції не обмежуються персоналом одного залу засідань, а об'єднує офіси, співробітників та клієнтів, дозволяючи ще легше співпрацювати та обмінюватися інформацією з іншими компаніями незалежно від їхнього розташування. Ваша команда ще продуктивніше працюватиме і досягатиме нових вершин.

    Продукція VIA Kramer: рішення для конференційних систем

    Що ж собою являє лінійка продукції VIA? Це компактний блок, який дозволяє перетворювати будь-який дисплей або монітор на поле для командної, спільної творчості. Підключайтеся до наради з бездротової мережі та моментально відображайте на головному екрані інформацію з вашого мобільного пристрою, будь то планшет, телефон, ноутбук або комп'ютер. Підтримка одночасно від 4 (VIA Connect PRO) до 12 (VIA Collage) вікон, з відтворенням не тільки медіафайлів (музика, зображення, відео) у високій роздільній здатності, а й документації Microsoft Office®, а також інших програм (Skype®, GotoMeeting® , Lync® та WebEx®). Крім того, система забезпечує повну безпеку даних.

    Ваш мобільний пристрій ефективно взаємодіє з усіма учасниками наради завдяки технології True−Collaboration™ у переговорних кімнатах та залах засідань будь-яких розмірів. З цією технологією компанії мають можливість бездротової передачі відео та презентацій на кілька конференц-залів, а учасникам легко взяти під контроль чи розділити екран. Ці унікальні можливості дозволяють прийняти зустрічі за межами конференц-залів, показуючи прості презентації та дійсно дозволяють членам команди працювати разом.

    На сьогоднішній день на ринку представлено три різні рівні системи VIA Connect PRO, VIA Campus та VIA Collage. Перші дві системи, як більш простий та бюджетний варіант, чудово підійдуть для невеликих навчальних класів, шкіл та університетів, де більшу частину інформації виводить викладач, а учні лише переглядають та зрідка доповнюють. Або для невеликих кімнат нарад, де не потрібно обміну великими обсягами інформації. Система VIA Collage – це найпотужніший, функціональніший та передовий пристрій з максимальним набором функцій та можливостей, що дозволяє одночасно відображати до 12 вікон (по 6 на кожен монітор) з різних пристроїв.

    На всі версії VIA постійно виходять нові оновлення, що дають змогу ще більше розширити функції та можливості, а також зробити роботу простіше. З останніми оновленнями додалися такі функції, як:

    • забезпечення передачі сигналу 4K UHD дозволу;
    • розширення режиму виведення на дисплей, з новим режимом ескізів;
    • моніторинг із пристроями IOs;
    • миттєвий файловий обмін як між ноутбуками Windows та Apple, так і пристроями на iOS та Android;
    • режим «примітки» безпосередньо доступний з мобільних пристроїв;
    • розширені можливості адміністрування та моделювання.

    Також компанія стежить за виходом нових версій операційних систем мобільних пристроїв та у максимальні терміни створює їх підтримку системою VIA.

    Інтерактивну систему VIA з права можна вважати одним із передових рішень останніх років, яка окупить кожну вкладену в неї копійку, підвищивши якість нарад, скоротивши час керівника та співробітників на досягнення загальних рішень, та зберігши нерви всього персоналу, покращивши тим самим виконання роботи. Тепер не потрібно перебивати співрозмовника та вставляти свою ідею у виступ, достатньо одного кліку і ви доповните презентацію, зробивши її максимально продуктивною.

    Недарма лінійка пристроїв Kramer VIA займає призові місця на InAVation Award ISE, а всесвітньо відомий журнал Forbes назвав пристрій як один із найкращих технологічних рішень для бізнесу. У своїй статті Forbes включив пристрої Kramer VIA до топ-5 технологій, які варто впровадити у свій бізнес.

    Переваги інсталяційних рішень від компанії LuxPRO

    Перевагою вибору обладнання в LuxPRO можна назвати не тільки отримання якісної консультації та обслуговування, але також можливість скористатися нашою програмою лояльності 5, 10 або 15% - залежно від суми покупки, швидка доставка в будь-яку точку України, будь-яка зручна форма оплати, а також підключення, налаштування та сервісне обслуговування від наших спеціалістів LuxSERVICE.

    Ми раді будемо Вас бачити в нашому шоу румі або підберемо у телефонному режимі те, що потрібно саме Вам. Люкс Про – це Ваш найкращий друг, коли справа стосується, світлового та звукового обладнання, комутації.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: