Зустрічайте COSMO новинки світлового шоу обладнання від PERFECT!

Дата публікації 28.04.2021.
Зустрічайте COSMO новинки світлового шоу обладнання від PERFECT!
  • Світлове та звукове професійне шоу обладнання Perfect

    Бренд Perfect пропонує розширений каталог пристроїв, серед яких багатофункціональні DMX контролери, анімаційні лазери, генератори піни, диму, LED прожектори та інші корисні девайси. Установка такого обладнання значно спрощує організацію розважальних заходів і виступів.

    Компанія LuxPRO - фахівець в області освітлювальних приладів і звукових систем, тому з нами ви отримуєте найсвіжіші оновлення техніки на українському ринку.

    Зустрічайте новинки обладнання фірми Perfect

    Зверніть увагу на наступні оновлення, які скоро будуть доступні на нашому сайті для замовлення:

    Лазер FIT-S (B500) V3.0
     
    Одноколірний лазер з одним синім випромінювачем (500мВт), з ефектом лазерної заливки. Управління: авто-режим, звукова активація, DMX, майстер слейв. Ідеально підійде для розважальних закладів, домашніх дискотек.
     
    DMX контролер PR-D1024
     
    Консоль здатна управляти 96 приладами з використанням 40 каналів управління для кожного. Управління здійснюється за допомогою протоколу DMX512, передбачений вихідний роз'єм управління XLR 3-pin. Для налаштування параметрів є фейдери, LCD дисплей з кнопками меню, функціональні кнопки і джог-колеса.
     
    LED прилад PR-LB03
     
    Світломузика для дискотеки, прилад в якому різнокольорові динамічно обертові промені з ефектом стробування, ефектом сонячних різнокольорових спалахів створюють яскравий динамічний ефект. PR-LB03 - це найкраща бюджетна домашня світломузика на українському ринку. DMX Crystal магічну кулю, ефект павутини.
     
    Генератор мильних бульбашок PR-M011A + R battery bubble machine + Remote

    Генератор мильних бульбашок має дистанційне керування і можливість працювати без мережі на пальчикових батарейках. Купівля апаратів для виробництва снігу, диму + бульбашок - розумне капіталовкладення в проведення яскравих свят і зйомок. Генератор завжди знайде вдале застосування і буде «гостем» будь-шоу-програми.
     
    Світловий LED прилад Multi Strobe
     
    Світловий LED прилад, з управлінням DMX512, провідний / ведений, автоматичний режим, звукова активація. Прилад складається з LED 3 light світлодіодів. Цей пристрій можна використовувати як самостійний світловий прилад, так і в комплексі з іншими світловими приладами в ході дискотек, вечірок, в нічних клубах.
     
    LED голова Mini 60W LED-MW60SP Spot Moving Head Light With Halo
     
    LED Spot Moving Head Light With Halo ідеально підійде для сцен, клубів, кафе, барів, ресторанів, караоке барів та виїзних заходів. Корпус виконаний з інженерного пластика, який відрізняється міцністю, а також полегшеним вагою для зручності в монтажі. Пристрій оснащений синім ЖК екраном для точних налаштувань.
     
    LED пінспот PR-LE09
     
    Світловий LED прилад для точного висвічування, як правило дзеркального кулі, який можна використовувати як самостійний світловий прилад в комплексі з іншими світловими приладами на дискотеках, вечірках, в нічних клубах і ін.

    Генератор диму PR-F400L + R
     
    Розроблений спеціально для професійного ринку. За дуже короткий проміжок часу він проводить чудовий атмосферне ефект, що робить його ідеальним робочим інструментом для прокатних компаній, шоу, театрів, телевізійних студій, клубів, барів, круїзних лайнерів, тематичних парків та інших об'єктів.
     
    Генератор туману PR-F2000AD
     
    Створює безперервний моторошний низинний туман, обіймає підлогу і розсіюється без підйому. Завдяки використанню ультразвукової технології потреба в сухому льоді усувається. Основними витратними матеріалами є дистильована тепла і чиста вода, екологічно чисті, економічні і економлять місце.
     
    Світловий LED прилад STARBURST
     
    Пристрій виробляє фантастичні класні ефекти червоного, зеленого і синього променів і візерунків. Також включений бездротової пульт дистанційного керування. DMX-сумісність, а також вбудовані стандартні функції авто або звуку для освітлення.
    <

    Лазер FIT-S (RGY) V3.0
     
    Моделі серії FIT-S cо вбудованими програмами авто-режиму, звуковою активацією та DMX керуванням здатні створювати зачаровує колірне лазерне шоу. Використання декількох лазерів в режимі Master / Slave забезпечує їх злагоджену роботу в різній колірній гамі, справляючи незабутнє враження.
     
    Лазер FS-6 (RGY) V3.0
     
    Триколірний (RGY) прожектор з двома лазерними випромінювачами червоним і зеленим які при зміщенні утворюють додатковий жовтий колір. Лазер крім класичних скануючих променів, також має ефекти лазерної заливки (рухливі візерунки, від точок до невеликих анімаційних фігур, які змінюючись покривають стіни, підлогу і стелю).
     
    Алюмінієва ферма PR-TS29
     
    Із застосуванням наших систем можна створювати різноманітні конструкції в залежності від поставленої мети. У тому числі алюмінієві ферми можуть бути підставою конструкції даху сцени, можуть застосовуватися для створення конструкцій виставкових павільйонів, конструкцій для кріплення проекційних і LED екранів, секцій для розташування звукового і освітлювального устаткування.
     
    І це ще не все! На сайті ми розмістили більше новинок і завжди готові радувати вас приємними сюрпризами.

    Переваги оформити замовлення на сайті LuxPRO

    1. Для LuxPRO не існує нездійсненних завдань! Ми готові реалізувати проекти будь-якої складності з урахуванням поставлених вимог.
    2. Ми завжди відкриті до партнерства. Ви можете здійснити замовлення фірмового обладнання з гарантією від виробника.
    3. Оперативна доставка та підбір обладнання з урахуванням необхідних завдань.
    4. Регулярні акції і лояльні ціни.
    5. Оперативне оформлення і доставка. Можливо замовити самовивезення з шоу-руму LuxPRO за попереднім замовленням.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: