Зустрічайте NEW! Сучасне світлове шоу обладнання від бренду PERFECT

Дата публікації 24.09.2019.
Зустрічайте NEW! Сучасне світлове шоу обладнання від бренду PERFECT
  • Ми починаємо знайомити наших клієнтів з продукцією під брендом Perfect. Першим анонсом були мобільні автономні колонки а тепер черга дійшла до світлових приладів: голів, прожекторів, дискотечних і лазерних систем а також в подальшому і спеціальних ефектів.

    Perfect - це досконалість технічних досягнень

    Всі пристрої, що випускаються корпорацією Perfect, мають високу продуктивність, потужністю, енергоефективністю і надійністю.
     
    Наприклад, деякі новинки вже заслужили високі відгуки клієнтів LuxPRO:
    1. Світлодіодні LED прожектори серії PR-E018 призначені для створення різноманітних ефектів за допомогою вбудованого ПО: ви зможете формувати візуальну картинку злітно-посадкової смуги, погоні або нескінченності. Відносно невеликий рівень потужності з успіхом компенсується застосуванням енергозберігаючих технологій і високим рівнем функціональності.
    2. Стробоскоп PR-H020, навпаки, відрізняється серйозною потужністю і надійної працездатністю - 800 штук білих світлодіодів виробляють вражаючі потоки світла, забезпечуючи проведення приголомшливого шоу.
    3. Світлодіодний LED прилад виробляє подачу світла за принципом «Павук», кольорові промені виходять з 8 джерел по 3, 10W, тип кольорової палітри - RGBW. Різноманітність форматів управління, вбудовані автоматичні програми, невелика споживана потужність - ось головні переваги цього новітнього пристрою для створення чудових, барвистих спецефектів.
    4. Світлодіодна LED-голова призначена для формування світловий картини на концертній сцені великого комплексу або в затишному барі - широкий діапазон можливостей прожектора дозволяє задіяти його в барвистих шоу будь-якого масштабу.

    Свято світла від пристроїв Perfect

    Якщо ви прагнете організувати вражаюче виступ суперзірки, запам'ятовується вечірку в невеликому кафе, провести масштабний фестиваль або концерт на відкритому повітрі, то світлове обладнання від компанії Perfect стане найбільш оптимальним і універсальним рішенням. Прекрасне поєднання високої якості світлової апаратури і широких технічних можливостей всіх пристроїв дає приголомшливий фінальний результат - різноманіття і барвистість світлових ефектів забезпечить незабутнє видовище для всіх присутніх.
     
    На всю продукцію даного бренду ми надаємо 1 рік гарантійного обслуговування і як ексклюзивний дистриб'ютор PERFECT в Україні - кращі ціни на комплексні замовлення!
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: