Акустичні системи MONACOR в ТРЦ Lavina Київ & Gagarinn Plaza Одеса

Дата публікації 23.08.2019.
Акустичні системи MONACOR в ТРЦ Lavina Київ & Gagarinn Plaza Одеса
  • Системи оповіщення від німецького бренду активно використовуються в великих приміщеннях, де необхідна якісна озвучка - ресторани, бари, кафе, торговельні центри, освітні установи, виробничі підприємства, конференц-зали та ін. Акустичні системи Monacor гнучко впроваджуються в системи протипожежної безпеки, сигналізації, відеоспостереження і т.і.. В нашому випадку саме - "Підвісна гучномовець EDL-412 / WS" став рішенням завдання озвучення в гігантах торгово-розважальних центрів. Гучномовці вже через тиждень встановлювалися на об'єкт, Дана модель є прекрасним рішенням ціни і якості від німецького виробника.

    Загальні поради озвучування приміщень 

    Первісне вимога - повноцінне розподіл звуку по потенційній зоні, яку необхідно озвучити. Тут необхідно дотримати баланс між високим і низьким звучанням.
     
    Також важливі параметри: відсутність ревербаціі, фонового шуму, акустичних відображень. Крім того, якщо акустика використовується для відтворення голосу, мова повинна бути чіткою і ясною (це стосується як систем протипожежного оповіщення, так і рекламних оголошень в торговому центрі, наприклад).
     
    Непогані характеристики для мовної озвучення демонструють акустичні системи Monacor MKS-26 / WS і EUL-26 / SW.
     
    Це двосмугове звукове обладнання з прекрасними характеристиками для відтворення чіткої, розбірливою мовлення. Пропонуються в двох варіантах - в чорному і білому кабінеті відповідно. Виготовлені з міцного, зносостійкого пластика, який не впливає на загальну працездатність систем, а навпаки - мінімізує шуми і ін. негатив.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: