Представляємо нові шоу світлодіодні моделі від Color Imagination

Дата публікації 18.07.2018.
Представляємо нові шоу світлодіодні моделі від Color Imagination
  • Color Imagination це новий наш ексклюзивний бренд, який наша компанія представляє як офіційний дистриб'ютор на території України. З усіма новинками про які піде мова ви можете не тільки ознайомитися у нас на сайті а й подивитися на їх роботу в нашому шоу-румі або замовити демонстрацію в своєму закладі.
     
    Тож почнемо.

    Новинка в LuxPro №1: Світлова голова Minibeam 150 Pro Si-164В 

    Цей прилад розроблений спеціально для великих заходів: концерти, телепередачі, дорожні шоу, клуби і т.д. Дана модель виконана в абсолютно новому дизайні від компанії Color Imagination. Корпус з надлегких матеріалів, компактний розмір, який рухається промінь проектора, якісна світлопередача і достатнє поле покриття - все це певні плюси даного агрегату. Minibeam 150 Pro обладнаний:
    1. Статичним колесом гобо, яке дозволяє з легкістю прокручувати світлову голову.
    2. Колірним колесом, ідеально передає проектуються кольору.
    3. 3 форматами призматичних ефектів.
    4. Лінійним моторизованим фокусом.
    5. Фільтром морозу.
    6. Лінійним диммером від 0 до 100%.
    7. Стробом зі змінною швидкістю.
    Завдяки впровадженню потужної лампи Osram Sirius 132W, дана модель може створювати надтонкий світловий промінь, який, до того ж, має низьке споживання. Термін служби - до 6000 годин активної роботи.

    Новинка в LuxPro №2: Світлодіодний прожектор LED PАR 2418 

    Даний прожектор відрізняється від інших моделей високою потужністю. До його переваг відносять:
    1. Дуже якісне і ефектне змішування кольорів.
    2. Безшумний тип управління.
    3. Відсутність мерехтінь в роботі.
    Кожен світильник прожектора обладнаний спеціальними макросами і програмним забезпеченням. Алюмінієва система створює оригінальний і практичний дизайн, який виглядає досить по професійному. Такий світлодіодний прожектор буде оптимальний для великих концертів, телевізійних студій, фестивалів під відкритим небом, освітлення архітектурних комплексів.

    Новинка в LuxPro №3: Світлодіодний прожектор Si-045А LED PАR 180 F 

    Даний прожектор також, як і описана вище модель, володіє бездоганним змішуванням кольором, безшумною роботою без мерехтінь. Алюмінієва система радіатора інтегрована з оптичним дизайном, тому такий прожектор буде вдалий як для великомасштабного концерту, так і архітектурного освітлення, телевізійного шоу і т.д. Внутрішні програми і макроси спрощують роботу даного пристрою.

    Новинка в LuxPro №4: Світлодіодний прожектор Si-045 В LED PАR 240 F 

    Такий світлодіодний прожектор зовні нагадує космічну установку з множинами ламп. Крім своєї компактності і рухливості, прилад має надміцний алюмінієвий корпус, який гарантує його довговічність. Високий ступінь захисту від перегріву, бездоганна передача кольору і здатність працювати від низьких до високих температур повітря - все це робить LED PАR 240 F зразком продуктивності. Його робочих показників буде цілком достатньо, щоб проводити великі виставки, телешоу, концерти, заходи в навчальних, бізнес закладах і т.д.

    Новинка в LuxPro №5: Світлодіодна LED голова SI-132 А Minizoom 715 F 

    Дуже компактний, мініатюрний і, в той же час, дуже функціональний - все це говорить про дану модель. Прилад має сім потужних світлодіодів по 15 Вт, електронний стробоскоп, а також він може управлятися індивідуально. Наявність лінійного зуму від 8 до 62 градусів дозволяє світлодіодним голові працювати під незвичайним кутом. Дану модель освітлювальної техніки прийнято використовувати для не сильно тривалих заходів. Його активно встановлюють в телевізійних студіях, на шоу, концертах, на дискотеках в клубах, для відеопродукції та інших коротко- і средневременних заходів.

    Новинка в LuxPro №6: Світлодіодна LED голова Dotzoom SI-166 

    Бажаєте забезпечити сцену і сам захід ефективної динамічної функцією? Дана модель світлодіодним рушійною голови здатна виконувати нескінченну кількість безперервних рухів. Тільки уявіть, наскільки вдало буде виглядати виступ з таким агрегатом. Буквально єдине джерело світла з порівняно невеликою потужністю в 6 Вт через передній скляний об'єктив здатний передати гру світла. Унікальна технологія Flower Effect дозволяє створити різкі сплески світлових хвиль в різних кольорах. Рівномірний розподіл, змішування кольорів дозволяє створити оригінальні ефекти.

    Новинка в LuxPro №7: Світлодіодна LED голова Minispot 90 SI-123 

    Висока інтенсивність і ефективність - ось що можна сказати в двох словах про даний агрегаті. Він обладнаний потужним світлодіодом 90 Вт, що дозволяє йому виробляти якісну світлопередача через спеціальну оптику. Прилад здатний виконувати як спокійні, так і швидкі рухи. Наявність великої кількості професійних характеристик і доповнень дозволяє використовувати Minispot 90 в практично кожній сфері.
     
    Новинка в LuxPro №8: Світлодіодна LED голова SI-113 CRAZY4
     
    CRAZY 4 з неї починається легенда! Цей світловий прилад об'єднує 4 окремі компактні рухомі голови BEAM (ті ж функції) в револьвері форми UFO з швидким і точним безперервним рухом PAN на 360 °.
     
    Кожна голова оснащена лампою PHILIPS 189W 5R, незалежною настройкою TILT і оптичним об'єктивом високої чіткості 3 °. Світильники пропонують повний набір професійних характеристик.
     
    Він застосуємо для великих концертів, телепередач, клубів і т. Д. Про неї багато можна писати, але все ж краще зайдіть і подивіться відео її роботи.
     
    В черговій поставці ми також пропонуємо хітові світлодіодні прожектори SI-028 в двох серіях і приймально-передавачі ДМХ сигналу для управління будь-якими світловими приладами, які підтримують ДМХ управління.
     
    Інтернет-магазин LuxPRO пропонує тільки найнижчі, доступні ціни в Україні на все новинки від Color Imagination.

    На перші моделі - будуть ДУЖЕ "смачні" розцінки!

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: