Лінійка світлодіодної продукції Dicolor

Дата публікації 07.11.2019.

Бренд Dicolor давно завоював авторитет надійного виробника світлотехнічних елементів, пропонуючи європейському покупцеві широкий модельний ряд різних модулів для освітлення приміщень, вулиць та інших об'єктів. В асортименті величезна лінійка світлодіодної продукції, включаючи повнокольорові дисплеї для вулиці і приміщення, одноколірні / двоколірні дисплеї для вулиці і приміщення, світлодіодні сітки, повнокольорові LED кабінети і т.д.

Лінійка світлодіодної продукції Dicolor
  • Загальна інформація про компанію Dicolor

    Країна-виробник бренду - Китай, але це саме те виробництво, яке відрізняється надійність і повною відповідальністю розробника за свою продукцію. Фірма Діколор є об'єднанням деяких китайських компаній, які спеціалізуються на розробки світлодіодної техніки.

    Основний напрямок діяльності - це виробництво дисплеїв, які використовуються в якості освітлення і зовнішньої або внутрішньої реклами. Модельний ряд таких модулів надзвичайно різноманітний: в асортименті фірми можна зустріти як одноколірні, так і двоколірні модулі, а також повноцінні модулі для вулиць і приміщень і повнокольорові так звані LED кабінети.

    Продукція компанії вже поширилася не тільки на азіатський світ, але дуже популярна в Європі і Америці. Українському покупцеві також дуже добре відома продукція Dicolor . Популярність дисплеїв від даного бренду пояснюється грамотним веденням бізнесу і вірності своїй стратегії: доступна ціна, висока якість виробництво, а також експертне та кваліфіковане обслуговування техніки.

    Основні характеристики асортимент продукції Dicolor в інтернет-магазині LuxPRO

    Інтернет-магазин LuxPRO пропонує дисплеї і моделі від Dicolor в широкому асортиментом виборі. Кожна модель відповідає всім стандартам, а найголовніше - стандарту міжнародного виробництва ISO 9001: 2008.

    Основні характеристики дисплеїв Dicolor :

    • широкий модульний ряд різних дисплеїв за призначенням: для зовнішньої реклами або ж для застосування всередині приміщення;
    • LED екрани широко застосовуються в оформленні внутрішніх приміщень ресторанів, різних нічних клубів, торгових центрів і т.д .;
    • крім великих екранних модулів в асортименті представлені так звані «біжучі рядки» - компактні установки, які монтуються в магазинах, на вокзалах і т.д .;
    • всі модулі від Dicolor відрізняються яскравістю, прекрасної контрастністю, а також наявністю близько двох трильйонів (!) Кольорів.

    Дисплеї від Dicolor можна купити в інтернет-магазині LuxPRO за демократичною ціною. Також у кожного українського покупця є можливість замовити обладнання Діколор з доставкою - швидкої і оперативної.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: