Комплект для домашнього кінотеатру | м. Хмельницький

Дата публікації 15.10.2019.
Професійний комплект звукового і проекційного обладнання для домашнього кінотеатру з дистанційним управлінням.
Комплект для домашнього кінотеатру | м. Хмельницький
  • Домашній кінотеатр з впровадженням проекционном обладнання все більше і більше набирає популярності, так як тепер практично кожен наш клієнт має можливість поставити собі проектор з якістю картинки 4К, і вивести звук на комплект «Hi-Fi акустики». Найцікавіше, що цим обладнанням користувачів в наш час має можливість управляти зі свого телефону або планшета, дана можливість реалізовується через так звані «смарт бокси» від безлічі виробників що представлені на ринку товарів.
     
    З кожним днем ​​до нас звертається все більше і більше людей з завданням поставити собі відмінний домашній кінотеатр, і насолоджуватися переглядів фільмів у відмінній якості, у себе вдома.

    Домашній кінотеатр

    Сьогодні ми вам розповімо про один з наших проектів, а саме комплект обладнання для домашнього кінотеатру в місто Хмельницький.
     
    До нас звернувся клієнт із завданням, що потрібно управляти проекцією і звуком не встаючи з дивана, звичайно ж всі ми вже звикли, що за допомогою свого телефону ми можемо робити багато, аж до управління свого «розумного будинку», і оплат покупок в будь-якій точці світу. Саме цей критерій був вирішальним для нашого клієнта (зрозуміло що за розумні гроші). Варіантів для реалізації такого роду проектів було небагато, але відповідь, як це зробити прийшов нашим менеджерам досить швидко. 

    Для реалізації завдання потрібен «смарт бокс», а також ресивер, які за допомогою ефекту синергії дадуть нам можливість насолодитися управлінням системою сидячи на дивані. Переговори з клієнтом тривали досить довгий час, так як постійно змінювалася концепція самого кінотеатру, і варіанти виконання управління.

    Комплектація обладнання

    Зупинилися на наступному виборі:
     
    1. Відео проектор EH400 + Optoma
    2. Комплект Kino SYSTEM 385 (RX-V385 + NS-F51 + NS-P51) Black Yamah »a а так само« Apple TV ».
     
    В даному проекті так само реалізовувався фоновий звук по території всього будинку. У цьому ж випадку, потрібно було знову таки передавати всі сигнали з телефону, і тут нам на порятунок прийшов програвач - ePLAYER1 ECLER.
     
    Так само були використані акустичні системи виробника Monacor, Настінна акустична система ESP-315 / SW та Трансляційний підсилювач SA-60U Sky Sound.
     
    Дане обладнання було доставлено на об'єкт в найкоротші терміни. І клієнт з легкістю підключив обладнання, за допомогою консультацій наших фахівців.
     
    З кожним днем ​​наша компанія стикається з новими завданнями, і ще більше вимогливими клієнтами. У кожному завданні ми бачимо безліч можливостей реалізації проектів, в ході переговорів ми використовуємо всі можливі і неможливі методи ведення переговорів з нашими клієнтами, для того що б знайти саме те рішення, чого хоче клієнт. Наша команда вдосконалюється щодня, для того що б йти з часом, і сучасними технологіями, і навіть бути на крок попереду.
Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: