Який мікшерний пульт краще вибрати?

Дата публікації 15.07.2020.
Шукаєте надійний і простий в роботі мікшерний пульт, який забезпечить Вам відмінне звучання для запису або живого виступу - тоді пропонуємо Вам зайти на нааш сайт або відвідати наш офіс і ознайомитися з пропонованим устаткуванням в шоу румі або каталозі. Для того щоб вибрати мікшер, ви повинні добре розбиратися в багатьох нюансах підбору і настройки звукового обладнання. В цьому Вам допоможе інтернет портал LuxPRO. Для ознайомлення пропонуємо матеріал по основним брендам пропонованим в нашому асортименті.
Який мікшерний пульт краще вибрати?
  • Класифікація пультів пропонованих в нашому асортименті

    1. Компактні аналогові мікшерні пульти Behringer - це еталон гарного звучання і справжньої німецької якості. Крім чудового функціонала, вони відрізняються зручністю в експлуатації і прекрасним співвідношенням ціна / якість. Мікшери Behringer можуть легко впоратися з будь-якої музичної інсталяцією і живим концертом. Безліч ефектів дозволяє вам використовувати їх комбінації для управління звуків і його видозміни буквально до невпізнання. Вони забезпечують чудову звукопередачу навіть при максимальному вихідному рівні звуку, а високоякісні комплектуючі гарантують довгий термін служби пристрою. Характерний для Behringer еквалайзер забезпечить музичний, теплий звук. З Behringer ви зможете створити дійсно яскраві мікси. Мікшерні пульти Behringer володіють великим набором різних функцій, які так необхідні професійним музикантам. Вони поєднують в собі надійність, міцність і доступний ціновий діапазон. Behringer - ось що потрібно для ідеального звуку! Мікшерні пульти XENYX - чудовий інструмент для професійних діджеїв, а також тих, хто тільки починає свій розвиток в цій сфері. Власники концертних залів і нічних клубів, де виступають діджеї, вже по достоїнству оцінили універсальність цього пристрою, а також його приголомшливий звук. Мікшера XENYX володіють прекрасними звуковими характеристиками, що дозволяє зробити мікс ще більш яскравим і енергійним, надавши йому додаткове емоційне наповнення.

    2. Марка BIG - це прекрасне співвідношення високої потужності, ефективності та хорошого, якісного звучання. З точки зору функціональності і технічних характеристик ці мікшери можуть дати фору багатьом. Вони пропонують музикантам надійність, якість, впевненість і репутацію, все ті характеристики, які характерні для компанії BIG. Це хороший приклад того, коли за якість не потрібно переплачувати, мікшери BIG стоять своїх грошей. Хороша система захисту забезпечує високий рівень надійності і безпеки в роботі. Вони не тільки прекрасно виглядають, але і гідно відтворюють звук. Вони створюються за ліцензією Німеччини, дотримуючись найвищих стандартів якості, тому вам буде складно знайти більш надійне і досконале обладнання. З ними ви зможете створювати дійсно якісну музику.

    3. Бренд JB sound - це якісні мікшерні пульти широкого застосування, вони добре підійдуть музикантам, для яких важливо чисте, прозоре звучання. Мікшери JB sound стійкі до перевантажень, можуть служити довго і без збоїв. Для них характерний низький рівень шуму. Вони забезпечать дійсно гармонійне звучання. Купуючи JB sound, ви отримуєте широкі функціональні можливості, висока якість за приємну ціну.

    4. Аналогові пульти NGS - це прекрасне співвідношення високої потужності, ефективності та хорошого, якісного звучання вони підходять як для професійних так і домашніх студій. З точки зору функціональності і технічних характеристик ці мікшери можуть дати фору багатьом. NGS пропонують музикантам надійність, якість, впевненість і репутацію, все ті характеристики, які характерні для компанії NGS. Це хороший приклад того, коли за якість не потрібно переплачувати, мікшери NGS стоять своїх грошей.

    5. Пульти Yamaha - це якість, яке стоїть своїх грошей. Вони допомагають музикантам обробити, сконцентрувати і посилити характеристики звуків, отримавши дійсно оригінальні і енергійні мікси. З ними легко і приємно працювати. Мікшери Yamaha здатні видавати дійсно якісне і чисте звучання, створюючи справжнє диво звуку. Мікшери Yamaha - це еталон гарного звучання. З ними будь-який ваш концерт пройде на висоті.

    6. Аналогові пульти серії Soundcraft EPM і EFX. EPM поставляється в 3х версіях: EPM6 на 6 моно входів, EPM8 на 8 моно входів і EPM12 на 12 моно входів, кожен з двома стерео каналами як стандарт. Виразність і чіткість звучання Soundcraft EPM особливо сильно Ви відчуєте при аудіо виконанні. Добре відомий також GB30 мікрофонний передпідсилювач, який використовується на більш форматних пультах серій GB і LX7 II забезпечує високі можливості при перевантаженні і точність контролю мікрофонних сигналів.

    Чому звукову обробку купити краще в інтернет магазині luxpro.com.ua

    Чинників досить багато, щоб переконати Вас придбати обладнання саме у нас. Ми не рекламуємо якийсь певний пульт або бренд, ми вислуховуємо запит від нашого клієнта і тільки на цьому починаємо підбір обладнання. Наші фахівці відділу продажів і сервісу не тільки допоможуть у вашому виборі, але і нададуть кращу ціну на продукт, гарантію мінімум на 1 рік, кваліфіковану тех. підтримку і забезпечать оперативну доставку.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: