Поради щодо вибору пультів по управління світловим обладнанням через DMX

Дата публікації 20.09.2019.
Вашій увазі пропонуються різноманітні системи управління світлом, які ми пропонуємо для використання в нічних клубах, диско-залах, для архітектурного освітлення, театрального та сценічного освітлення. Всі вони досить зрозумілі для професіоналів, але для любителів і початківців "световіков" даний вид приладів, при налаштуванні може виявитися не під силу, тому що все ж робота з контролерами і димерами вимагає спеціальної підготовки і профільних знань.
Поради щодо вибору пультів по управління світловим обладнанням через DMX
  • Управління світловим обладнанням: принципи та призначення

    Системи управління світлом поділяються на:

    • системи управління у вигляді USB контролера від 256 каналів, який підключається до ноутбука і світловим приладам за допомогою передачі dmx сигналу по мікрофонним проводам;
    • контролери (в народі "гребінця") які досить прості в управлінні, і мають невелику кількість каналів управління;
    • діммерние контролери, для управління ламповим обладнанням.

    Щодня наші менеджери продають світлові прилади - на лампі або на світлодіодах, дискотечні ефекти і театральне освітлення і всі вони як правило вимагають управління. При цьому ви можете використовувати вбудовані в апарат автоматичну систему управління і налаштувати роботу світлового приладу в режимі звукової активації музичного супроводу, демо режиму, ведучий-ведені (Master-Slave). При покупці не одного а кількох світлових приладів завжди краще купити DMX контролер, який забезпечить створення світлового шоу, конкретно для вашого приміщення і використовуваних вами світлових приладів. 

    Системи управління світлом від LuxPRO: надійність і ефективність в роботі

    Пропоновані на нашому сайті системи управління по DMX - це моделі не одна кратно перевірені в інсталяціях, гарантія в залежності від бренду виробника в середньому 6 - 12 місяців роботи і обслуговуються нашим сервісним центром і після закінчення гарантійного терміну, на так званому післягарантійне обслуговування. Ви завжди можете звернутися до нас за налаштуванням DMX контролера, діммера а при необхідності наші представники сервісного центру LuxSERVICE - виїдуть до вас і проведуть весь комплекс робіт безпосередньо на місці.

    Звертаємо Вашу увагу на лідера в Україні та далеко за її межами - модельний ряд продукції LIGHTCONVERSE - обладнання та софт для три Д проектування і управління світловим обладнанням. Моделі Replay-256 Lightconverse і Replay-512 Lightconverse стали хітом продажів за підсумками 2014 року, як кращий софт для систем управління світлом. Звертаємо увагу, що це 100% ліцензійна продукція, яка роками буде надійним вашим помічником в створенні світлових шоу уявлень.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: