Відділ науки Старобільської районної державної адміністрації | м Старобільськ

Дата публікації 04.07.2018.

Комплект звукового обладнання для Відділу науки Старобільської рай.гос.адміністраціі.

Відділ науки Старобільської районної державної адміністрації | м Старобільськ
  • Старобільськ - місто районного значення Луганської області. Відділ науки Старобільської районної адміністрації став одним з клієнтів компанії Люкс Про. Нам надійшов дзвінок від представників організації з проханням про постачання звукового обладнання на об'єкт замовника. Виконання замовлень різного формату дозволяє нашій команді виробляти індивідуальний підхід на всіх етапах співпраці. Ми із задоволенням погодилися виконати роботу і уточнили всі необхідні деталі для реалізації проекту. Між клієнтом і представниками компанії Люкс Про були проведені переговори, після чого підписаний договір про закупівлю звукового обладнання.

     
     

    Комплект звукового обладнання для Відділу науки Старобільської рай.гос.адміністраціі

     
     
    • Акустична система Z 155 MAG в кількості 2 шт.
    • Підсилювач DF1400 ParkAudio в кількості 1 шт.
    • Радиосистема WMS40Mini2Voc AKG в кількості 1 шт.
    • Мікшерний пульт LIVE802 Alto Professional в кількості 1 шт.
    • Мікрофон SV200 Shure в кількості 2 шт.
    • XLR Роз'єм RCL10000 P ROCKCABLE в кількості 6 шт.
    • XLR Роз'єм RCL10001 P ROCKCABLE в кількості 6 шт.
    • Роз'єм RP006 ROXTONE в кількості 4 шт.
    • Джека роз'єм RCL10003 P ROCKCABLE - в кількості 8 шт.
    • Джека роз'єм NYS 231L Neutrik в кількості 4 шт.
    • Мікрофонна стійка MIC-5C Athletic в кількості 4 шт.
     
    На особливу увагу заслуговує техніка від фірм MAG - звукові установки, а також Athletic - стійки. Дана продукція відрізняється високою якістю збірки і надійністю в роботі. В роботі наша команда спирається на надання оперативного та якісного сервісу. Перед тим, як доставити обладнання ми перевірили його робочий стан, відповідність заявленим вимогам і далі відправили на об'єкт замовника. Професійний підхід фахівців дозволив виконати обсяг робіт з урахуванням усіх побажань замовника.
    Інсталяція обладнання виконувалася самим замовником, тому з нашого боку потрібно провести інструктаж. Фахівці нашого центру провели майстер-клас з директором і персоналом організації. Клієнт залишився задоволений отриманим сервісом і подякував команді Lux Pro за індивідуальний підхід до замовлення.
     
    Чому Люкс Про вибирають клієнти з різних сфер діяльності
    Можливість замовити звукове, світлове обладнання різного класу. Замовнику доступний широкий асортимент сучасної техніки і комплектуючих для організації студій, концерт-холів, залів, кабінетів. Наша команда завжди готова допомогти клієнту зробити правильний вибір.
    Індивідуальний підхід до клієнта. У роботі ми керуємося особистим досвідом і враховуємо всі побажання замовника. Гарантуємо повний супровід з моменту затвердження списку обладнання до його інсталяції.
    Вигідні умови співпраці. Ми прагнемо надати сервіс в співвідношенні ціна = якість. Ви маєте можливість придбати техніку за найбільш вигідними цінами. Зверніть увагу: за запитом замовнику наша компанія працює на умовах тендера, що дозволяє нашим партнерам укладати угоди найвигідніше.
     
    Ефективність і оперативність у виконанні замовлення. Надання сервісу «під ключ» дозволяє об'єднати процес комплектації, доставки, вивантаження та інсталяції обладнання в найбільш стислий термін.
Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: