Відділ освіти Мангушської районної державної адміністрації | м. Мангуш

Дата публікації 25.12.2018.

 Сучасне проекційне, інтерактивне обладнання для шкіл

Відділ освіти Мангушської районної державної адміністрації | м. Мангуш
  • Співпраця з державними установами - часта практика діяльності компанії LuxPRO. Надання професійної підтримки освітнім центрам є для нас пріоритетним напрямком. Ми спеціалізуємося на закупівлі, доставці, установці і пуско-налагоджувальних роботах звукового, світлового обладнання, так і проекційного устаткування. Порядку роки тому до нас надійшов дзвінок від Відділу освіти Мангушевской районної гос.адміністраціі. Замовник попросив доставити інтерактивні дошки та відео-проектори на об'єкт. Основним завданням було забезпечення шкіл необхідним обладнанням для організації навчальних класів.

    Нами було виконано відвантаження необхідного комплекту мультимедійної техніки на вимогу замовника. За договором ЛюксПро виконала поставку обладнання за запитом Відділу освіти для модернізації існуючих умов в середніх школах. Перед нами була поставлена ​​задача підібрати необхідний список устаткування, яке буде відповідати поставленим вимогам та виконання повного спектру завдань. Наша компанія змогла індивідуально підійти до запитів замовника. Нам вдалося узгодити параметри роботи систем, а також їх ціновий сегмент. Ми відвантажили обладнання в максимально стислий термін і підказали, як виконати установку найбільш правильно з точки зору розташування і експлуатації.

     

    Компанією LuxPRO було запропоновано вибрати наступний список устаткування, який відрізняється високою якістю роботи і бездоганною репутацією:

     
    • Відео проектор X341 + Optoma в кількості 13 шт. Для отримання яскравих в передачі світлового променя. Автономна робота становить до 5000 годин. Матриця DLP дозволяє передавати широкопрофільне зображення на тривалому відстані.
    • Проектор Eiki LC-XAU200 в кількості 4 шт.
    • Інтерактивна дошка SMART Board M680V в кількості 4 шт. Дана модель призначена для роботи одночасно 4 користувачів (підтримка 10 дотиків). Це вдале рішення для продуктивного проведення заняття і ефективного проходження навчального матеріалу.
     
    Перед закупівлею та постачанням обладнання, фахівці Люкс Про завжди стверджують бажані характеристики, дизайн і інші деталі, пов'язані з роботою устаткування. Наші представники попередньо зв'язалися з керівництвом організації для затвердження фінального списку навчальної техніки. Важлива увага наші партнери приділили простору, де планувалося виконати монтаж інтерактивних дощок і проекторів.
     
    На прохання замовника мультимедійне обладнання повинно було відповідати не тільки параметрами потужності для передачі якісного зображення, а й загальній стилістиці приміщення. Їх робота повинна забезпечувати передачу чіткої картинки в навчальному класі. Проектори фірми Optoma стали оптимальним рішенням по співвідношенню ціна і якість. Надійність, якісна комплектація, наявність всіх необхідних функцій дозволили користувачеві отримати всі необхідні переваги в роботі.
     
    Інтерактивні дошки SMART відрізняються міцним і надійним покриттям, яке ідеально підходить для використання в навчальних класах. Електронні дошки дозволяють повністю позбутися від звичного крейди, використовуючи спеціальну указку. Сучасний підхід в навчанні активно впроваджується в системі освіти України, тому наша компанія завжди готова надати найкраще обладнання за найнижчими цінами.
Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: