Портативна акустика для будинку, що слід знати?

Дата публікації 04.08.2017.
Буквально менш десяти років тому почався справжній бум на виробництво портативної акустики для дому. Що ми про неї знаємо і наскільки це вдале рішення для кожного меломана?
 
Онлайн-магазин LuxPro вирішив розібратися в цьому питанні більш детально. Сідайте зручніше і ми вирушаємо в світ музичного супроводу кристально чистого якості!
 Портативна акустика для будинку, що слід знати?
  • Портативна бездротова акустика для будинку: що слід знати кожному

    Уявіть ситуацію: ви збираєтеся влаштовувати вечірку, але розумієте, що вам дуже необхідна переносна музична система. На допомогу в подібних ситуаціях приходять портативні колонки, які не вимагають підключення до мережі. Звичні колонки з підключенням до розетки поступово відходять у минуле і на зміну їм приходять компактна, потужна і зручна акустика. Подібні девайси можливо без проблем переносити з місця на місце. Навіть якщо вам потрібно поїхати в далеку подорож така акустика буде ідеальним рішенням.

    Завдяки Bluetooth, USB, SD, FM, AUX-входів в вашому розпорядженні доступний широкий спектр можливостей. Бажаєте прослухати улюблену мелодію цю хвилину? Без проблем! Підключаємося по частотному сигналу і насолоджуємося сеансом музики. Використання смартфона і інших накопичувачів інформації дозволяє оперативно скористатися багатьма функціями портативної акустики.

    На що звертаємо увагу при виборі портативної акустики

    Потужність техніки.
     

    Чим могутніше колонка, тим вона голосніше відтворює звук. Якщо вам необхідна колонка для помірного прослуховування - вибирайте середні по потужності моделі. Для вечірок, відпочинку на природі, студій і гучних заходів, звичайно, розглядайте максимальні параметри.

    Частота відтворення.
     

    Чим вище частоти, тим виразніше і чистіше звучить мелодія. Для ідеального прослуховування мелодії, записи слід вибирати високочастотні акустичні системи. У нашому магазині навіть модель з мінімальним значенням частоти має неперевершений звуком. Будьте впевнені!

    Площа озвучування.
     

    Якщо колонка призначена для великого приміщення, відпочинку, тоді розгляньте колонки з великим обхватом площі. Якщо приміщення і сама область розташування колонки невелика - вам буде досить колонки до 20 кв.м.

    Інтерфейси.

    Дані показники відображають повноту роботи акустичної системи. У ній можуть бути встановлені одночасно різні типи портів, наявність тюнера, Wi-Fi і багатьох інших параметрів, які полегшують і покращують роботу самої системи.

    Застосування.
     

    У пошукових фільтрах нашого сайту ви можете вибрати призначення портативної акустичної системи. Якщо ви не володієте знаннями - не біда! Ми вже розподілили кожну модель в її ідеальне призначення. Для дискотеки, караоке, вулиці, лаунджа і інші формати, на які спирається покупець.

    Док-станція для iPhone, iPod, iPad.
     

    Наявність даного параметра дуже важливо для власників техніки від компанії Apple. Якщо ви належите до числа таких, тоді вам потрібно розглядати моделі з можливістю розміщення смартфона, плеєра, планшета в акустичну систему.

    Кращі виробники акустичної портативної техніки вже в LuxPRO

    Наш онлайн-супермаркет акустичного обладнання надає можливість купити портативну акустичну техніку від провідних виробників, таких як:

    І багатьох інших компанія зі світовим ім'ям! На всю продукцію поширюється гарантійне обслуговування і наявність сертифікації якості. Будьте впевнені, покупка портативної акустики для дому стане самим раціональним рішенням, яке принесе масу задоволення.

    Фізичні параметри портативної акустики для дому

    Вага, матеріал корпусу, колір, форма і місце установки - важливі параметри, на які, нерідко, покупець звертає увагу в першу чергу. У нас ви знайдете акустичні системи від 450 грамів до цілих 35 кг, тому кожен знайде оптимальне рішення для різних цілей. Погодьтеся, найзручніше взяти з собою в дорогу, на пляж колонку до 0,5 кг, ніж брати більшу вагою цілих 20 кг! Що стосується кольору, то кожен естет зможе знайти для себе привабливий варіант. Чорний і білий кольори користуються найбільшою популярністю, а останнім часом активно купуються золоті і бронзові забарвлення.

    За формою портативна акустика буває: квадратна, прямокутна і кругла. Вас безумовно зацікавить розділ дизайнерських і вантажних (ретро) колонок. Саме та акустика, яка раніше була популярною в студіях звукозапису, в рекламах доступна саме у нас! Для любителів всього сучасного і трендового знайдуться оригінальні формати колонок у вигляді квадратної рамки на ніжці і т.д.

    Корпус акустики може бути виконаний з дерева або пластика. Кожен з них досить надійний і міцний, тому у вас не виникне проблем через механічних пошкоджень. Що стосується місця установки акустики, то вона буває:

    1. Настінної - володіє компактним розміром і невеликою вагою.
    2. Підлоги - найбільш габаритні моделі.
    3. Підвісна.
    4. Настільна або полочная
    5. Автономна - переносна.

    Важливим фактором при виборі портативної акустичної системи для будинку буде параметр входу. Стандартним є роз'єм 3,5 і Micro SD.

    Які ще можливості приховує портативна акустична система

    У колонці може бути вбудований мікрофон, тому її можна використовувати в режимі телефону. Ви зможете віддалено підняти трубку і говорити з абонентом в голосовому режимі. Зверніть увагу, щоб в акустиці була вбудована система придушення шуму для якісної передачі звуку на відстані. Також при виборі колонки розглядайте її тип харчування. Доступні моделі з вбудованим акумулятором і живленням від мережі.

    Залишилися питання? Онлайн-магазин LuxPro надає професійну консультацію з усіх питань, пов'язаних з портативної акустикою для будинку. Якщо ви мрієте прослуховувати улюблену музику, де б ви не знаходилися - ми вам обов'язково допоможемо!

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: