iHUB | простір для однодумців м. Київ

Дата публікації 25.05.2017.

 HUB | простір для однодумців вдалий мікс задоволень для дозвілля та розвитку особистості.

iHUB | простір для однодумців м. Київ
  • Необхідність вільних просторів для обміном досвідом зростає і iHUB в цьому неабияких успіхів. iHUB проводить різні освітні заходи - тренінги, воркшопи, майстер-класи, зустрічі, змагання, хакатон і конференції з різноманітних напрямків.

    У середу з нами зв'язався керівник проектів iHUB, із запитом проекційного обладнання. Ключовим фактором у даному питанні було необхідність протягом двох днів провести підбір і монтаж обладнання. Від нас була потрібна наявність кваліфікованого персоналу який проведе монтаж та налагодження даного обладнання, терміни підганяли і це все було зроблено протягом 2-х робочих днів.
     

    Перший день вибирали проекційне обладнання і на наступний день, керівник проектів iHUB прибув в шоурум нашої компанії і перевіривши всі обладнання підтвердив наміри про співпрацю наших компаній. Інженери компанії виїхали негайно на об'єкт і провели монтажні роботи. 

    Обладнання яке було встановлено:

    • Відео проектор GT760 - 2 шт.
    • Екран 3V120MMH (16: 9,120) Matte White - 2 шт.
    • Кріплення для проектора стельовий PRO02S - 2 шт. 
    Інсталяція була проведена в максимально короткий термін. Після підключення та налаштування даного проекційного обладнання інженер компанії LuxPRO провів показ, навчання персоналу порядку експлуатації обладнання.
     
    У п'ятницю 26.05.2017 року відбулося урочисте відкриття iHUB мером Києва Віталієм Кличком. Нам приємно, що наша компанія з успіхом впоралася з поставленим завданням, хай не грандіозної новсе ж ми змогли в стислі терміни провести весь комплекс робіт від підбору обладнання, його постачання, інсталяції.
Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: