Як вибрати караоке?

Дата публікації 14.12.2018.

Напередодні новорічних свят, коли всі починають замислюватися як зустріти Новий Рік, Різдво ми вирішили нагадати Вам про чудовому винаході під назвою караоке. У цій статті мова піде про особливості сучасних караоке систем представлених на українському ринку, відмінності між домашніми та професійними системами і постараємося провести огляд 2-3 найпопулярніших систем караоке. Хочемо зазначити, що якщо ви надумали придбати караоке систему, рекомендуємо приїхати до нас в шоу рум для її демонстрації Вам, з числа найбільш популярних моделей. В ході консультації ми постараємося врахувати всі ваші вимоги для якісного вирішення даного питання - як вибрати караоке?.

Як вибрати караоке?
  • До недавнього часу мріяти про те, щоб організувати справжнє караоке для друзів у себе в будинку - було безглуздо. Та й кілька років тому багато клубів і ресторани не могли похвалитися якісним обладнанням, яке б давало можливість проявити свій вокальний талант. Власне, кордони між домашнім моделями і караоке в клубі не було. Однаково використовувалися перші DVD-плеєри з можливістю просто програвати ролик з музикою і текстом пісні, а співати - в підключений мікрофон.

    Однак все кардинально змінилося за останні кілька років. З'явилася високоякісна і багатофункціональна техніка, яка зробила справжній прорив в караоке індустрії. Стало можливим відчути на собі - як це бути справжньою музичною зіркою.

    Професійні системи пропонують на сьогоднішній день всі необхідні ефекти: бек-вокал, якісні фонограми, прекрасного звучання мікрофони і т.д.

    Сучасні караоке-системи: основні різновиди та їх відмінності

    Сучасне обладнання для караоке можна розділити умовно на три типи:

    • бюджетні моделі, які відрізняються досить простою конструкцією: є звичайними приставки, до яких підключається мікрофон, особливої ​​якості від такого обладнання чекати не варто;
    • середній варіант - варіант професійних систем, які відрізняються багатофункціональністю, широкими можливостями налаштувань, де можна не тільки домогтися ідеального звучання, а й переглядати відео в сучасних високоякісних форматах;
    • і останній різновид - так звані люксові караоке-системи, які купуються сучасними клубами: неймовірні можливості функціоналу, комфорт управління (управлятися такі системи можуть як з пульта дистанційного керування, за допомогою комп'ютерної клавіатури або ж з планшета), але і вартість таких систем висока.

    Вибираємо караоке для будинку: що необхідно знати

    Необхідно для початку визначитися, наскільки важлива для вас така установка. Якщо система набувається лише для нечастого веселощів в компанії друзів раз в місяць, то можна обійтися звичайною бюджетною моделлю - звичайної приставкою або ж взагалі обійтися звичайним DVD-плеєром і диском з набором пісень.

    Якщо ж ви дійсно шанувальник караоке і система буде використовуватися досить часто, то тут оптимальним варіантом буде караоке другого типу - професійні моделі, які використовуються як в звичайних клубах або барах, так і в домашніх умовах.

    Найцікавішою на думку фахівців інтернет-магазину LuxPRO в даному модельному сегменті є караоке-система Evolution PRO 2.

    Караоке-система Evolution PRO 2: основні особливості і функціонал

    Відмінною особливістю даної системи є її повна відповідність вимогам що ставляться до професійній апаратурі а також можливість створення єдиної системи з клубним обладнанням, яке можна встановлювати, як в маліх так і великих приміщеннях. Серед основних переваг такої системи можна виділити наступні позиції:

    • в арсеналі цієї техніки - великий вибір музичних композицій, яких налічується близько сорока тисяч;
    • система обладнана працездатним жорстким диском, на ній встановлена ​​операційна система Linux: робота з обладнанням зручна і швидка;
    • в системі можна швидко знаходити необхідну вам композицію за назвою, виконавцю і навіть по рядках з пісні;
    • композиції супроводжуються прекрасним відео супроводом, а в перервах між піснями програється легка і приємна фонова музика.

    Основна відмінність караоке-систем клубного і домашнього типу - спосіб управління. Як уже зазначалося, клубні системи можуть управлятися за допомогою клавіатури або планшета. А ось для домашнього використання цілком підійде звичайний дистанційний пульт управління.

    Evolution PRO 2 - це, на наш погляд, краще караоке для використання в клубному форматі, в якому чудово поєднано якість звучання і високі функціональні можливості.

    Караоке-система YourDay Karaoke Home: ще одна модель виняткової якості

    YourDay Karaoke Home. Це дійсно приголомшлива модель професійного рівня для використання в якості розваги вдома. Система являє собою справжній медіа-центр, який відрізняється дуже компактними розмірами, прекрасної конструкцією з сталевого корпусу - міцного і зносостійкого.

    У розпорядженні у користувача близько тринадцяти тисяч різних композицій, серед яких і композиції зарубіжних виконавців. Технічні характеристики можна виділити в наступних пунктах: працездатний процесор, великий обсяг оперативної пам'яті, потужна відеокарта для супроводу музики якісними відеокліпами.

    Evolution Home HD: караоке-система нового покоління

    Варто уявити ще одну модель караоке-системи для будинку - це обладнання Evolution Home HD. Розроблений з урахуванням всіх новітніх тенденцій, медіацентр включає в себе наступне функціональне наповнення:

    • ідеальний HD медіаплеєр, що дозволяє в високій якості переглядати відео файли;
    • жорсткий диск з великим обсягом пам'яті для зберігання незліченної кількості музики і відео;
    • додатковий атрибут - микшерский пульта, в який може бути підключено два мікрофони одночасно;
    • медіацентр Evolution Home HD обладнаний процесором, який може накладати ефекти на голос;
    • в комплекті з системою пропонується універсальний пульт, за допомогою якого можна управляти всіма пристроями одночасно.

    Отже, вибрати караоке систему не так вже й складно, головне - визначитися з тим, чи потрібна вам професійна система або ж звичайні приставки для нечастого використання. Інтернет-магазин LuxPRO пропонує широкий асортимент караоке-систем. У нашому каталозі ви знайдете детальний опис основних характеристик пропонованих моделей, а також широкі цінові категорій, в яких виберете модель, виходячи зі свого бюджету.

Якщо Вас зацікавила стаття, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: