Коротко про нову моніторну лінію на сцені клубу Volume Club від LUXPRO

Дата публікації 09.05.2023.
Коротко про нову моніторну лінію на сцені клубу Volume Club від LUXPRO
  • Вдвічі приємніше відчувати радість від проведеної роботи, коли самому доводиться користуватись плодами власної праці по обидва боки барикад. Нещодавно вкотре співпрацювали з нашими друзями і колегами з київського клубу VOLUME CLUB (якщо серед вас є ті, хто пам'ятає легендарний і перший київський рок-клуб "БАРВИ", то це по суті його переродження/воскресіння/реінкарнація). 
     
    Це амбіційна команда людей, яка поступово, але впевнено розвиває заклад і доводить його до досконалості: регулярні апгрейди звукового обладнання, оснащення хорошим сценічним світлом та спецефектами (а відвідувачі кімнати для паління навіть там зможуть помітити лаконічне, але атмосферне освітлення приладами нашої дистрибуції. До речі, в цій кімнаті працює окремий бар)). Також приємно бачити на сцені новий великий LED екран. Респект хлопцям! 
     
    Нещодавно за численними проханнями виступаючих артистів в клубі було збільшено розмір сцени. Це великий успіх! На власному досвіді знаємо, що команду з 5-6 чоловік розмістити на ній було дещо проблематично. Але цілком реально, ніхто в гримерці не відсиджувався через це.
     
    Таким чином виникла потреба в підсиленні моніторної лінії на сцені. Враховуючи вимоги та побажання техніків та звукорежисера, було погоджено використання пасивних моніторів з підсилювачем, який здатний забезпечити 4 незалежні моніторні лінії.
     
    Ще одним приємним моментом стало те, що замовник зупинив свій вибір на обладнанні українського виробника PARK AUDIO. Друзі, якщо ви досі переконані, що обладнання українського виробництва є менш якісним та неконкурентоздатним, варто просто оцінити статистику (70-80% обладнання експортується в країни Європи та світу).
     
    Рекомендуємо ознайомитись з новою моніторною лінією для сцени клубу VOLUME CLUB:
     
    Підсилювач DF1408 MkII PARK AUDIO - 1 шт;
    Сценічний монітор SM155-8 PARK AUDIO - 1 шт.
     
    Ми переконані, заклад не зупиниться на досягнутому, і його шлях до вдосконалення лежить в правильному напрямку. А ми, в свою чергу, будемо сприяти і допомагати.
     
    Адже переможних пісень співатиме саме Україна! 
    А ми з радістю зберемось для цього саме у VOLUME CLUB.
     
    Все буде LUX!
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: