SPACE-STUDIO «ПоплавОК» - новий сучасний простір для творчості в КНУКіМ

Дата публікації 20.01.2023.
SPACE-STUDIO «ПоплавОК» - новий сучасний простір для творчості в КНУКіМ
  • Креативна молодь - майбутнє успішної країни! 
     
    Завершено роботу над оснащенням нового об'єкту! SPACE-STUDIO «ПоплавОК» - новий сучасний простір для творчості в КНУКіМ! 
     
    Сучасні мультимедійні технології та високоякісне технічне обладнання - це безперечно позитивні фактори для якісного та продуктивного навчального процесу. Наша компанія з радістю допомагає втілити в життя та допомагає в оснащенні світловим, звуковим та проекційним обладнанням там, де є потреба в цьому. 
     
    На нашу думку, одним з найбільш прогресивних та модернізованих навчальних закладів в цьому плані є Київський Національний Університет Культури і Мистецтв, який постійно крокує в ногу з часом, забезпечуючи для своїх студентів комфортне, цікаве навчання, із вражаючими творчими аудиторіями та студіями з новітнім професійним обладнанням.
     
    Відкриття нової творчої лабораторії SPACE-STUDIO «ПоплавОК» - черговий крок назустріч досконалості. Нашими спеціалістами було розроблено та реалізовано проект з оснащення сценічним світловим обладнанням даної "лабораторії", яка по суті є повноцінним концертним майданчиком або знімального павільйона для створення відео-контенту, телевізійних проектів, відео-кліпів тощо. Безліч ідей та можливостей тепер можна втілити в життя в процесі навчання!