Унікальні системи караоке та акустика від Studio Evolution в LUXPRO.UA!

Дата публікації 01.08.2022.
Унікальні системи караоке та акустика від Studio Evolution в LUXPRO.UA!
  • Пам'ятайте про безпеку і не забувайте про дозвілля! 
     
    Мрієш про караоке вдома? Система X-STAR включає в себе все необхідне для цього! Комплект сучасних бездротових мікрофонів, караоке-приставка з доступом до найбільшої бази пісень, пульт дистанційного керування, комплект комутації та необхідних аксесуарів, - все це дозволить вам працювати з X-STAR одразу ж після купівлі.
     
    Також рекомендуємо систему EVOBOX Black, що вважається однією з лідируючих систем для домашнього та професійного використання. Дистаційне управління з гаджетів, можливість інтеграції в систему "розумний дім", довершена робота з аудіо та відео Ultra HD 4K 60FPS підносять EVOBOX на новий рівень з-поміж інших. 
     
    Що стосується акустичних систем, ми рекомендуємо використовувати лише професійний, надійний і якісний звук, залежно від умов середовища. Серед таких варто відзначити флагманів акустичних караоке-систем: EvoSound Bar 2.1 та EvoSound Sphere 2.1.
     
    Ці надзвичайно привабливі моделі вражають не лише своїм виглядом, але і кришталево чистим збалансованим звучанням ваших улюблених треків.
     
    Друзі, для нас важлива ваша безпека і безпека ваших близьких. Тож не варто нехтувати сигналами тривоги. Перебувайте в захищеному місці. 
     
    Перемога за нами! Слава Україні!
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: