Залишайся вдома та святкуй яскраво з шоу обладнанням від Perfect

Дата публікації 17.12.2020.
Залишайся вдома та святкуй яскраво з шоу обладнанням від Perfect
  • Збираєтеся влаштувати вдома веселу, яскраву вечірку для друзів і близьких? Готуєтеся зустріти Новий рік і Різдво запальними танцями під сучасну музику? Якщо ви бажаєте створити справжню клубну атмосферу під час святкування, то обов'язково подбайте про відповідне обладнання. Компанія LUXPRO пропонує зручне технічне рішення за доступною ціною - ми зібрали особливі комплекти приладів для створення візуальних і звукових ефектів, враховуючи ваші побажання.
     
    Представлені набори спеціально підібрані під різні типи домашніх вечірок - від невеликої дискотеки до масштабного шоу-вистави.

    КОМПЛЕКТ 1 "ТАНЦЮЙ ВДОМА" за ціною 2371 грн

    Саме лаконічне і недороге рішення для організації домашньої дискотеки - це комплект, що складається з диско-кулі LED прилад PR-LB03R, стробоскопа PR-ST36W-P і двох світлодіодних прожекторів MINI PAR-12_DMX-T3. Відмінна продуктивність поряд з низьким рівнем споживання електроенергії, яскраві динамічні ефекти від обертових променів, можливість регулювання кожного приладу і управління за допомогою пульта - це далеко не повний перелік характеристик всіх світових пристроїв, що входять в комплект.
     
    Ефектний блиск стробоскопа, яскраві світлові малюнки диско-кулі упереміш з грою кольорових потоків прожекторів створюють енергійну, святкову обстановку в приміщенні будь-якої площі. Клубна новорічна вечірка у вас вдома запам'ятається вашим гостям приголомшливою світловий картиною під веселу музику, ви не раз використовуєте комплект обладнання і на інших домашніх урочистостях.

    КОМПЛЕКТ 2 "ДОМАШНЯ ВЕЧІРКА" за ціною 5962 грн 

    Продуманий набір пристроїв для створення чудових візуальних ефектів відрізняється енергозберігаючими технічними характеристиками і чудовою продуктивністю - яскраві, виразні промені, сліпучі проблиски і зачаровуючі візерунки стануть прикрасою будь-якого свята.
    1. Стробоскоп PR-ST36W-P характеризується надійною функціональністю і зачаровує світловими ефектами, в поєднанні з різнокольоровими лазерними візерунками, які створюються світловим LED-приладом KINTA USB-C4, загальна картина свята буде просто фантастичною.
    2. До того ж два світлодіодних LED прожектора MINI PAR-12_DMX-T3 відрізняються яскравістю променів, а новинка 2020 року - світлодіодний LED прожектор PR-D06 - виробляє до того ж центральний ефект динамічної заливки з чотирьох гобо-трафаретів, повністю замінюючи дискотечний прилад.
    3. Додаткове обладнання - генератор диму PR-F400L + R і генератор мильних бульбашок PR-M011 + R Small bubble machine - активно застосовується не тільки на дорослих вечірках, але і на дитячих святах, створюючи дивовижну, казкову атмосферу.
    4. Подаруйте чудове різдвяний настрій вашим гостям, невимушену радість свята на тлі чудових світлових ефектів!

    КОМПЛЕКТ 3 "КОРОЛЬ ВЕЧІРКИ" за ціною 20371 грн

    Задумали грандіозне шоу в великому залі або на відкритому майданчику? Тоді комплект світлотехнічних приладів під промовистою назвою «Король вечірки» призначений саме для вас:
    1. Стробоскоп PR-ST36W-P з регулюванням чутливості звуку і швидкості спалахів легко налаштувати саме під вашу музику - надійна функціональність приладу забезпечить вражаючі світлові ефекти.
    2. Світлодіодний LED прожектор PR-D066 також є новинкою 2020 року і вже отримав визнання професіоналів, як функціональний пристрій з центральним ефектом додаткового заливного освітлення.
    3. Дві динамічні світлові голови PR-MH3OLN3 забезпечують високу світлову потужність потоків, перетворюючи будь-яке приміщення або відкриту концертну площадку на феєрічне шоу.
    4. Світловий LED прилад Multi Gobo об'єднує в собі можливості створення відразу трьох ефектів - стробоскоп / чейз, лазер і ефект гобо, тому може застосовуватися як самостійне світловий пристрій або в комплексі з іншими світловими приладами.
    5. Два світлодіодних LED прожектора PR-D030I забезпечують заливальне висвітлення залу або танцполу.
    6. Лазер FIT-S (GBC) V3.0 призначений для створення вражаючого кольорового лазерного шоу - за допомогою восьми вбудованих програм ви легко і просто будете творити приголомшливі лазерні уявлення не тільки всередині будинку, але і на свіжому повітрі.
    7. Генератор диму PR-F400L + R активно використовується для створення візуальних ефектів різної складності і інтенсивності - стильна задимленість сцени або танцполу справляє яскраве враження на гостей.

    КОМПЛЕКТ 4 "ТАНЦЮЙ і СПІВАЙ" за ціною 45260 грн

    Для шанувальників космічних шоу з чудовими світловими ефектами укомплектований особливий набір - в нього увійшли пристрої, що забезпечують неповторні враження від барвистого танцю кольорових і яскравих променів.
     
    Також в комплект включений X-STAR KARAOKE BOX з двома бездротовими мікрофонами і тисячами мелодій на різних мовах в інноваційному девайсе. Вокальні мікрофони забезпечені додатковими можливостями - відключення при тривалому горизонтальному положенні, звукові спецефекти, коректна передача звуку та ін., Вокал кожного виконавця стане несподіваним, цікавим і яскравим.
     
    З комплектом «Танцюй и співай!» ви зможете влаштувати незабутнє новорічне, а потім і різдвяний вечір - караоке-батли, лазерні шоу і танцювальні марафони під колоритні сплески світових візерунків. У набір включені наступні світлові пристрої:
    1. Два світлодіодних LED прожектора PR-D059
    2. Лазер FIT-S (GBC) V3.0
    3. Світловий LED прилад Multi Strobe
    4. LED пінспот PR-LE10-4
    5. Дві LED голови Mini 60W LED-MW60SP Spot Moving Head Light With Halo
    Фантастична обстановка свята посилюється використанням дзеркального кулі 40см 5х5мм з двигуном, підвішеного на потрібну висоту, а застосування генератора диму PR-F400L + R перетворює вечірку в справжню казкову феєрію.
     
    Безумовно, будь-який з перерахованих приладів можна купити і окремо, також можливий індивідуальний підбір пристроїв для конкретних цілей, з урахуванням особливостей святкування.
     
    Щоб відзначити сімейне торжество, провести корпоративне свято або дитячий ранок, подбайте про відповідне обладнання - вражаючі візуальні і звукові спецефекти перетворять святкування в яскраву подію, що запам'ятається надовго.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: