Зустрічайте! Приставка X-STAR KARAOKE BOX поціновувачам караоке співу

Дата публікації 18.10.2020.
  • Зустрічайте! X-STAR KARAOKE BOX - сучасна приставка для тих, хто не може уявити життя без караоке 

    Для тих, хто серйозно ставиться до караоке, любить експериментувати з ефектами і композиціями. У бібліотеці пристрої десятки тисяч студійних фонограм на різних мовах під будь-який музичний смак і настрій. Отримуйте нові пісні і рекомендації кожен день по підписці на онлайн-колекцію.
     
    Якщо портативність і якість звучання є для вас пріоритетом, інноваційна караоке-установка від бренду X-STAR задовольнить всі запити любителя і професійного виконавця. Підключення по Bluetooth означає, що ви можете передавати потік з вашого смартфона - або ви можете підключитися до телевізора або Hi-Fi системі.

    Чим X-STAR KARAOKE BOX відрізняється від інших караоке-приставок

    Бокс включає в себе бездротові вокальні мікрофони, виконані в алюмінієвому корпусі. Вони забезпечують теплу і світлу передачу звуку. Після 5 хвилин бездіяльності інтерфейс сам відключається, що явно економить заряд.
    15 унікальних ефектів урізноманітнюють вокальна творчість і зроблять спів унікальним і цікавим. Комплектація включає в себе все необхідне для того, щоб ви приступили до експлуатації відразу ж після придбання.
     
    До вашої уваги різні режими виконання - соло, дуети і батли. Караоке формату 4K дарує кристально чисте зображення для яскравих і атмосферних караоке-вечірок. Керувати приставкою дуже просто завдяки Bluetooth-пульта X STAR. Додатково користувачеві доступно розширення X STAR Remote на мобільний пристрій.

    Головні переваги караоке-приставки від X-STAR

    • лаконічний чорний дизайн обтічної форми. Мініатюрний розмір пристрою ідеально вписується в інтер'єр і не займає багато місця;
    • висококласне звучання. Караоке-приставка дарує професійний звук, який немов переносить під світло прожекторів великої сцени;
    • вокальні мікрофони адаптовані для теплого і чистого відтворення вокалу.
    • зручність. Мікрофон сам відключається через час, завдяки датчику положення. При тривалому очікуванні мікрофон входить в безшумний режим;
    • включіть безшумний режим і устрій автоматично переключиться на режим енергозбереження.
     
    Насолоджуйтесь ефектним вокалом разом зі зручною системою X-STAR KARAOKE BOX. Унікальні ефекти, можливість зануритися в конкретний музичний формат або випробувати себе в ролі справжнього виконавця в студії звукозапису.

    Переваги співпраці з LuxPRO

    Бажаєте вибрати і купити караоке-установці від популярного бренду X-STAR? LuxPro пропонує оригінальну продукцію по актуальній ціні.
     
    1. Якщо ви представник бізнесу - ми з задоволенням надамо вам кращу пропозицію з індивідуальною консультацією.
    2. Ми завжди відкриті до партнерства. У LuxPRO ви можете здійснити замовлення оригінального устаткування з гарантією від виробника.
    3. Оперативна доставка та підбір обладнання з урахуванням необхідних завдань.
    4. Регулярні акції і лояльні ціни.
    5. Оперативне оформлення і доставка. Можливо замовити самовивезення з шоу-руму LuxPRO за попереднім замовленням.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: