Дзеркальна куля Mirrorball 5x5mm mirrors від Showtec - новинка в LuxPRO

Дата публікації 18.08.2020.
Дзеркальна куля Mirrorball 5x5mm mirrors від Showtec - новинка в LuxPRO
  • Професійні дзеркальні дискотечні кулі 5x5mm Showtec

    Наша компанія постійно в пошуках новинок світлового обладнання. Прямо зараз зустрічайте три новинки з каталогу дзеркальних куль:
     
    1. Дзеркальна куля Mirrorball 30cm 5x5mm mirrors - сама компактна модель з представлених в каталозі. Професійний дзеркальна куля діаметром 300 мм. Мотор відсутня.
    2. Дзеркальна куля Mirrorball 40cm 5x5mm mirrors - середня версія з лінійки від Showtec з діаметром 400 мм. Передбачені скляні дзеркальні осередки на пластиковій основі.
    3. Дзеркальна куля Mirrorball 50cm 5x5mm mirrors - великогабаритна версія диско-кулі діаметром 500 мм. Куля обладнаний кільцем для підвісу і страхувальним кільцем.
     
    Ви можете забезпечити дивовижне освітлення для ваших гостей за допомогою нашого дзеркального кулі. Він покритий дзеркальною плиткою, яка буде відбивати світло і кольори навколо. Дзеркальна куля стане центральним елементом для оформлення святкового залу або танцполу.
     
    Ми пропонуємо скляні дзеркальні кулі різних діаметрів відповідно до вашим творчим стилем. Ви можете повісити цей дзеркальна куля на гілку дерева, або на карниз для штор, або на стельові штори. Він буде відбивати світло, створюючи чудову атмосферу - у міру того, як ваші гості будуть насолоджуватися феєричним ввечері!
     
    Наш підвісний диско-кульової світильник - це веселий аксесуар для вашого заходу, який необхідний, щоб зробити його унікальним і особливим! Ми прагнемо стежити за актуальними тенденціями на ринку обладнання для шоу-програм і пропонуємо високоякісні системи від провідних брендів.

    Чому варто замовити дзеркальна куля Showtec в LuxPRO

    Інтернет-магазин LuxPRO пропонує розширений асортимент диско-куль від провідних брендів. Що ми пропонуємо для покупця:
     
    • цінова доступність. Купуйте брендове обладнання та аксесуари. Отримуйте максимальну вигоду. Регулярні акції, спеціальні пропозиції доступні на нашому сайті;
    • оригінальну якість товару. Наша компанія пропонує фірмову продукцію з гарантією від виробника;
    • оперативна доставка. Швидке оформлення та відправка товару зручним для вас способом. Отримуйте повідомлення про доставку в лічені дні.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: