NEW! MAG AUDIO представляє новинку в інсталяційній серії IP акустику AIR

Дата публікації 01.05.2021.
NEW! MAG AUDIO представляє новинку в інсталяційній серії IP акустику AIR
  • Серія AIR включає вісім інсталяційних систем і сабвуферів для внутрішнього застосування, і вісім погодостійких систем для зовнішнього застосування, де можливий вплив погодних умов або води.

    Системи прекрасно справляються з двома найважливішими завданнями у фіксованих інсталяціях - простота установки та керованість зони покриття.

    У поєднанні з інсталяційними сабвуферами, серія AIR здатна забезпечити значний звуковий тиск, а завдяки динамікам різних розмірів і можливості різноманітних конфігурацій ці системи легко інтегрувати у найрізноманітніші проєкти: бари, ресторани, театри, конференц-зали, стадіони, тематичні парки, спортивні комплекси, басейни, торгові центри і багато інших критих і зовнішніх локацій.

    Компактний продуманий дизайн 

    Завдяки функціональній конструкції коаксіальних і широкосмугових систем серія AIR відкриває нові варіанти їх розміщення, дозволяючи досягти найкращого звукового покриття.
     
    При цьому, компактність і лаконічність дизайну дозволяє мінімізувати їх візуальну помітність. Крім того, у модельному ряді доступні як чорні, так і білі системи, що відкриває ще більше можливостей для їх інтегрування у будь-який інтер'єр чи екстер'єр. 

    Легка і зручна установка

    Серія AIR - це інсталяційна акустика, тому в ній передбачено безліч різних варіантів кріплення, що сприяють зручності і універсальності налаштування.
     
    Моделі AIR-62, AIR-82, AIR-122, AIR-152 можуть бути прикріплені на стандартний кронштейн із кріпленням VESA, а за допомогою монтажного кронштейна LAIR їх можна встановити на стіну або стелю з додатковими можливостями нахилу і повороту.

    Крім цього, усі моделі оснащені стандартними точками підвісу M10, а також точкою кріплення для страхувального троса, що забезпечує додаткову безпеку установки.  

    Стійкість до різних погодних умов

    Нещодавно серія AIR поповнилася погодостійкою версією для всіх моделей, що значно розширює їх спектр застосування.
     
    Так, системи AIR, що мають ступінь захисту IP54, можуть використовуватися у зовнішніх інсталяціях, де можливий вплив погодних умов або води: літні тераси, басейни, гірськолижні курорти, аквапарки, стадіони та безліч інших майданчиків відкритого типу.
    До того ж, до кожної системи можна підібрати і погодостійкі аксесуари потрібного кольору. 

     

     

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: