Компактний, потужний інтелект, нескінченна кількість комбінацій – представляємо акустичні системи від британського бренду Ohm

Дата публікації 14.08.2020.
Компактний, потужний інтелект, нескінченна кількість комбінацій – представляємо акустичні системи від британського бренду Ohm
  • Можливі рішення розподіленого звуку з використанням 8 x BRT-6 в поєднанні з потужними BRS-12A3 і BRS-12, з використанням вбудованого 3-канального управління затримкою / посиленням і PEQ для повної інтеграції звуку в навколишнє середовище.

    Також можливе рішення компактної портативної аудіосистеми з використанням 2 х BRW-26, 1 х BRS-12A3, 1 х BRS-12 і спеціальних кріплень, які підходять до задньої частини стандартного автомобіля. Система досить легка для перенесення, та зручно складається і транспортується на додатковій колісній дошці. Можлива нескінченна кількість комбінацій підключення більше одного BRS-12A3 для великих проектів.

    Функціональний дизайн

    BRS-12A3 - ультракомпактний 3-канальний активний сабвуфер, розроблений для стаціонарного або портативного використання. Сягаючи рівня НЧ 36 Гц і завдяки високоякісному 12-дюймовому НЧ динаміку, BRS-12A3 здатний досягти рівня звукового тиску 129 дБ. При вазі 25,6 кг сабвуфер має вбудовані ручки і завдяки наявним комутаційним роз’ємам він ідеально підходить для портативного використання. Низькопрофільна конструкція 333 мм дозволяє легко встановлювати сабвуфер під фіксовані сидіння промислового стандарту або підвішувати на висоті за допомогою додаткового стельового кронштейна.

    Зручність

    Задню панель BRS-12A3 було спрощено для легкості налаштувань. На ній відсутні кнопки або циферблати, маємо лише роз’єми і сенсорний екран. Живлення можна вмикати та вимикати, повертаючи роз'єм з номінальною потужністю powerCON TRUE1, навіть при повному навантаженні. У цьому апараті нема вентиляторів, оскільки він сам охолоджується. Таким чином, немає фільтрів для очищення і немає вентиляційних отворів для захисту від попадання небажаних рідин або частинок.

    Потужність BRS-12A3 складає 2 кВт завдяки підсилювачу класу D, що розділена на пасивну лінію каналу сабвуфера BRS-12, плюс 2 x 500 Вт (4 Ом) для підключення пасивних АС середнього і високого рівня.

    Інтелект

    Цей пристрій повноцінно використовує потужність системи, що керується програмним забезпеченням Ohm Pro-A-Sync DSP через інтерфейс USB, надаючи доступ до PEQ, до обмежень, підсилення, затримки, оновлень прошивки і б

    агато чому іншому.

    Середньоквадратичне відхилення і інтелектуальний лімітер піків забезпечують повний захист системи. Сенсорний дисплей на задній панелі дозволяє зберігати власні пресети, використовувати попередні і отримувати доступ до розділу DSP, а саме показників фази, функцій затримки, рівнів і підсилення. Проведіть пальцем вниз, щоб вимкнути екран, і проведіть пальцем вгору, щоб знову включити його.

    Акустичні системи OHM – це виключна якість, англійський концептуальний дизайн, прогресивні технології та прагнення досконалості.

    Продукція OHM завжди доступна до замовлення в нашому магазині. Замовляй OHM – ставай універсальним!

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: