Активні колонки ACTIVE.15 від Maximum Acoustics - потужно і недорого!

Дата публікації 09.04.2020.
Активні колонки ACTIVE.15 від Maximum Acoustics - потужно і недорого!
  • Maximum Acoustics ACTIVE

    Сьогодні на розгляді маємо портативну акустичну систему ACTIVE.15 від Maximum Acoustics.

    Особливості:

    1. Це універсальна активна система, що обладнана 15-дюймовим низькочастотним динаміком з 2-дюймовою котушкою KSV та 1-дюймовим ВЧ драйвером. Вбудований підсилювач забезпечує потужність 200 Вт зі звуковим тиском 98 Дб.
    2. На борту система має MP3-плеєр, що здатний програвати музику з ваших флеш-накопичувачів або SD-карт. Також є можливість роботи по системі Bluetooth.
    3. Управління колонкою абсолютно зрозуміле завдяки екрану на задній панелі,  на якому відображається вся необхідна інформація та органи управління.
    4. Окрім цього, на задній панелі розміщений міні-мікшер, що має в собі мікрофонний вхід XLR та джек 6,3 дюйми, лінійний вхід, окремий AUX стереовхід, лінійний вихід XLR та вихідний роз’єм для підключення ще однієї пасивної системи. 
    5. Секція мікшера оснащена 2-смуговим еквалайзером з регулятором загальної гучності і окремі регулятори гучності для мікрофона, лінійного входу і MP3-плеєра.
    6. Корпус системи виконаний з ударостійкого ABS-пластику і має новий більш ергономічний дизайн зі зручними ручками та парою коліс для транспортування.

    Більше інформації за посиланням нижче та за запитом у наших консультантів. Запрошуємо всіх бажаючих до нашого офісу прослухати та ознайомитсь власноручно з данною моделлю.

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: