NEW системи фонового оповіщення та озвучування від бренду MONACOR

Дата публікації 11.06.2020.
NEW системи фонового оповіщення та озвучування від бренду MONACOR
  • Продукція бренду MONACOR

    ЛюксПРО впевнено наповнює український ринок якісним обладнанням від MONACOR. Виробництво зосереджене в Німеччині, а компанія ТOВ "АРТ КАПІТАЛ ГРУП" є його офіційним представником. Концерн MONACOR є глобальним гравцем, коли мова йде про технології безпеки і технології подій. Що стосується якості та технічної безпеки, продукція бренду відповідає високим світовим вимогам. Постійне дослідження продуктів і докладні інструкції по експлуатації, переконують, що всі продукти відповідають найвищим стандартам.

    В нашому магазині представлений широкий вибір систем фонового звуку, зокрема системи ESP-315, які вже встигли себе зарекомендувати на ринку.
     
    Серед новинок звертаємо увагу на системи серії WALL, врізну та підвісну акустику серії EDL. Також в асортименті є високоякісні акустичні системи для вуличного використання – серія ETS.
     
    Разом з тим, у нас ви знайдете оригінальні мікшерні підсилювачі MONACOR PA-806DMP та PA-812DMP на 60 та на 120Вт. Можливість роботи з SD картами, USB флешками та наявність FM роблять ці підсилювачі універсальними і доволі легкими в управлінні.
     
    Системи фонового звуку рекомендуємо використовувати разом з нашими регуляторами ATT-250H/WS.
     
    Звертаємо вашу увагу, що ціна безготівкова не відрізняється від готівки. Всі товари доступні до замовлення, а термін доставки – від 1 до 7 днів. 
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: