Професійна акустика MAG AUDIO серія FLY для концертних залів, клубів

Дата публікації 05.05.2020.
Професійна акустика MAG AUDIO серія FLY для концертних залів, клубів
  • Однією з провідних серій акустики MAG є серія FLY

    До вашої уваги презентуємо елемент лінійного масиву Fly 6 та сабвуфер Fly Sub 18.
     
    Дана серія призначена для озвучення приміщень середнього розміру, невеликих концертних залів, клубів та різноманітних творчих просторів.

    Особливості: 

    1. Система FFY 6 має на борту 4 неодимових динаміки розміром по 6 дюймів кожен і двох 1-дюймових високочастотних драйверів. В комплексі з підсилювачем Powersoft одна система забезпечує потужність 1050 Вт зі звуковим тиском 133,5дБ.
    2. Система комплектується функціональною системою підвісу. Таким чином система може бути встановлена на підлоговий стек, на підвісний стек, на акустичну стійку, що підтверджує її універсальність.
    3. Цей компактний і відносно легкий модуль рекомендуємо використовувати разом із сабвуфером Fly Sub 18.
    4. Виготовлений на основі двох динаміків по 18 дюймів та підсилювача Powersoft сабвуфер забезпечує потужність 2000 Вт зі звуковим тиском 138дБ. Попри свої доволі габаритні розміри, сабвуфер є дуже практичним. Наявність ручок на корпусі значно полегшує його транспортування,  а завдяки оригінальному кріпленню його можна легко налаштувати під будь-яку конфігурацію.
    5. Дані комплекти вже неодноразово доводять свою надійну і якісну роботу в залах та клубах як в Україні, так і поза її межами. Це дійсно якісний вітчизняний виробник.
    Для замовлення та більш детальної інформації рекомендуємо переходити за посиланням нижче. Даний комплект знаходиться у нас в шоу румі, так що запрошуємо всіх бажаючих прослухати його..
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: