Новий бренд від LuxPRO - європейське світлове шоу обладнання Showtec!

Дата публікації 01.05.2020.
Новий бренд від LuxPRO - європейське світлове шоу обладнання Showtec!
  • DMX контролери від фірми Showtec: зустрічайте новинки в каталозі LuxPRO

    Нові моделі від Showtec якраз вже з'явилися в нашому каталозі, і пора розповісти в чому їх «ключова фішка».
     
    Отже, оновлений модельний ряд DMX від Showtec в добірці ЛюксПРО
     
    1. DMX контролер Showtec Scanmaster 2 MKII
     
    Пристрій призначений для розширеного управління з дозволом до 16 каналів і 12 приладів. Просте і універсальне рішення для контролю за якістю роботи динамічних приладів. Прилад контролера підтримує 30 банків по 8 сцен, 12 програмованих Чейзом. Управління ведеться в спрощеному режимі за допомогою джойстика, JOG коліщатка. Для відображення режиму налаштувань передбачений LCD дисплей і Black-out. Передбачений вбудований мікрофон.
     
    2. DMX контролер SM-8/2 16 Channel Lighting dsk
     
    Консоль для світлового обладнання з підтримкою 16 каналів. Контролер підтримує роботу 12 інтелектуальних приладів, на кожен з яких припадає по 16 каналів. У пристрої передбачені 8 канальних фейдерів, фейдери швидкості відтворення запрограмованих шоу і часу переходу.
     
    Канали розподіляються між пристроями довільно по команді користувача. Як і в інших сучасних DMX контролери, модель SM-8/2 16 Channel Lighting dsk оснащена LCD монітором з доступним меню. Звукова активація ведеться через мікрофон, який інтегрований всередину корпусу. Передача сигналів ведеться через роз'єми XLR 3-pin і XLR 5-pin. У комплекті поставляється зовнішній адаптер для живлення пристрою. Для захисту від механічних пошкоджень корпус виконаний з металу, а також пожежобезпечного пластика.
     
    3. DMX контролер SM-16/2 30Channel Lightingdesk
     
    Посилена модель на 32 каналу призначена для управління 12 світловими установками по протоколу DMX512. Для звукової активації передбачений інтегрований в корпус мікрофон. Для передачі сигналів управління передбачені роз'єми XLR 3-pin і XLR 5-pin Серед розширень варто виділити - передбачені 16 канальних фейдерів, фейдери швидкості відтворення запрограмованих шоу і часу переходу. Комутація з іншими приладами ведеться через роз'єми XLR 3-pin, XLR 5-pin, MIDI.
     
    4. DMX контролер Showmaster 24 MKII
     
    Компактна модель контролера для настільного розміщення. Пристрій розроблений з урахуванням підвищених вимог шоу програм, відкритої сцени і студії. Всі записані зразки будуть зберігатися на micro-SD, яка розташовується в спеціальному слоті. Завантажені на карту дані можуть можуть бути реалізовані за бажанням користувача з заданими їм параметрами. Для підключення DMX лінії передбачені 2 х XLR 3-pin роз'єму (вхід і вихід).
     
    Налагодження та контроль робочих параметрів проводиться не через LCD дисплей, як це запропоновано в альтернативних моделях, а через OLED дисплей. Для комутації зі сторонніми тригерами використовується роз'єм RJ-45. Для харчування використовується зовнішній адаптер, який йде в комплекті.
     
    Ударостійкий корпус з алюмінієвого профілю зберігає форму і витримує значні навантаження.
     
    5. DMX контролер Showmaster 48 MKII
     
    Консоль розрахована на 48 каналів на один з підключених світлових приладів. Виконання настільне або рекові в залежності від вимог в установці. 48 каналів розділені на 2 банки. Передбачені майстер-фейдери для обмеження яскравості. Користувач може контролювати час загасання, швидкість переходів, а також рівень чутливості аудіо.
     
    Головна перевага моделі - програмування ведеться на 96 сцен або 96 переходів з підтримкою 999 кроків, а їх загальна кількість може доходити до рекордних 23900+ кроків. Налаштування режиму ведеться через модернізований LED дисплей. Управління здійснюється за допомогою протоколу DMX512, передбачений роз'єм управління XLR 3-pin. Також можливо використовувати MIDI інтерфейс, є 5-pin роз'єми MIDI входу, виходу і наскрізний.
     
    6. Распределитель DB-1-8 / RDM - висока якість сигналу і просте управління. переваги моделі
     
    Розподільник сигналу DB-1-8 / RDM 8 Channel DMX Booster with RDM 3p XLR - нова модель від бренду Showtec, яка поповнює колекцію потенційно вдалих розробок. Пристрій оснащений цілою системою входів для розширеного управління і підключення. Ключові переваги моделі:
     
    1. Гарантується прийнятний для якісного управління рівень сигналу.
    2. Канали, а також вхідні і вихідна секції, гальванічно ізольовані.
    3. Присутні світлодіодні індикатори наявності сигналу для кожного входу / виходу та наявності харчування.
    4. Пристрій працює від стандартних електричних мереж, передбачений роз'єм живлення IEC, кабель живлення.

    Чому варто придбати DMX контролери від Showtec

    1. Екологічність. Фірма Showtec здійснює екологічно безпечне виробництво з подальшою переробкою техніки. Захист навколишнього середовища - головний внесок бренду.
    2. Енергозбереження. Контролери мають найвищим рівнем ККД. Якщо порівнювати таку техніку з більш застарілими моделями, то економія досягає 70-90%.
    3. Мінімальні вкладення. Простота технічного обслуговування і тривалий термін служби гарантовано окуплять вкладення.
    4. Легкий монтаж. Бренд Showtec подбав про розробку моделей, які оснащені всіма комплектуючими для простого і доступного монтажу.
    5. Зносостійкість. Захист від механічних пошкоджень завдяки металевій і пластикової панелі.
    6. Універсальність. Сьогодні DMX контролери від Showtec використовуються як в розважальній та шоу-програмі.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: