NEW! Генератор туману DJPower H-3 для сцен театру, ТВ зйомок, шоу

Дата публікації 23.03.2020.
NEW! Генератор туману DJPower H-3 для сцен театру, ТВ зйомок, шоу
  • Вітаємо друзі, сьогодні Вас ознайомимо з новим компактным туровим генератором туману DJPower H-3 

    Особливості:

    1. Потужність генератора 1150 Вт з продуктивністю 12 тис. куб. футів за хв. розрахований на приміщення площею до 220 кв.м. і часом заповнення приміщення близько 5 хвилин.
    2. Працює генератор на рідині на водній основі, що забезпечує вихід м’якого легкого диму без гару, який не заважає виступам вокалістів на сцені, а також запобігає пошкодженню оптики в світловій та фототехніці. Низьке споживання рідини, одного літру вистачає на 83 хвилини роботи, ємність баку 3,5 літри.
    3. Компактний корпус в формі кейсу захищає від механічних пошкоджень, а також зручний для використання, зберігання і транспортування, оснащений надійними ручками по боках та зверху і кріпленням для підвісу яке входить в комплект. Керування вручну через панель керування зі зручним ЖК-дисплеєм, або по протоколу DMX512.
    4. Дана модель є результатом трирічних напрацювань та покращень вже існуючих моделей а низький рівнем шуму дозволяє використовувати генератор в театрах, малих сценах, студіях і приміщеннях з чутливістю до сторонніх шумів.
    Більше інформації, а також аксесуари до даного генератору зможете знайти на сайті за посиланням нижче, до зустрічі!

    Переваги співпраці з LuxPRO для вашої компанії

    1. Якщо ви представник бізнесу - ми з задоволенням надамо вам кращу пропозицію з індивідуальною консультацією. Для LuxPRO не існує нездійсненних завдань! Ми готові реалізувати проекти будь-якої складності з урахуванням поставлених вимог.
    2. Ми завжди відкриті до партнерства. У LuxPRO ви можете здійснити замовлення оригінального світлового обладнання з гарантією від виробника.
    3. Оперативна доставка та підбір обладнання з урахуванням необхідних завдань. Ми з задоволенням обговоримо технічні характеристики, призначення та ціновий діапазон звукових, світлових, комп'ютерних та комунікаційних систем.
    4. Регулярні акції і лояльні ціни.
    5. Оперативне оформлення і доставка. Можливо замовити самовивезення з шоу-руму LuxPRO за попереднім замовленням.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: