Новинки! Сучасні шоу WASH LED установки від бренду Color Imagination

Дата публікації 24.06.2020.
Новинки! Сучасні шоу WASH LED установки від бренду Color Imagination
  • Сучасні LED установки від бренду Color Imagination

     Моделі SI-061 LEDZOOM 360F і SI-247 MAGICZOOM 1915FB були розроблені для концертів і виступів, де необхідно створити рухомий світ. Напрямок променя на певний об'єкт або людину допомагає сфокусувати увагу глядача і посилити ефект присутності.
     
    Такий обладнання має ряд переваг:
     
    • професійне світлове обладнання для заходів. Шукаєте оптимальне освітлення для танцювального змагання, показу мод, виставки? LED голови від Color Imagination виступають в якості рекламного освітлення, підсвічування для художньої інсталяції;
    • енергозбереження. LED лампи мають найвищим рівнем ККД. Робота світлодіодних ламп споживає до 30-50% менше електроенергії, ніж стандартні світлові випромінювачі. Завдяки високому показнику потужності якість освітлення задовольнить всі поставлені завдання;
    • тривалий термін служби. LED установка значно довше служить, ніж галогенні лампи. Середній термін служби світлодіода становить 40-80 000 годин. При регулярному використанні лампа служить декілька років без заміни;
    • висока якість кольорової хвилі. Чистий, глибокий світ без додаткових фільтрів забезпечує кращу роботу;
    • низька температура нагріву. LED установка виробляє меншу кількість теплової енергії, тижні аналогічні лампи. Це особливо актуально в концертній діяльності, коли в закритому приміщенні може створювати ефект сауни від роботи обладнання. Світлодіодні голови зберігають комфортну температуру.

    Зустрітися з новинками LED обладнання фірми Color Imagination

    Інтернет-магазин LuxPRO постійно поповнює каталог останніми моделями світлових систем. Прямо зараз ви можете ознайомитися з новинками:

    1. Світлодіодна LED голова SI-061 LEDZOOM 360F
     
    1. Модель LEDZOOM 360F оснащена моторизованої системою лінійного збільшення в інтервалі 8-60 градусів. Така установка відрізняється від багатьох гладким і рівномірним змішування колірних пучків. Все завдяки фірмовій оптичній системі, яка підкреслює динаміку світла і дарує насичені відтінки без будь-якого мерехтіння.
    2. Які параметри SI-061 LEDZOOM 360F гідні вашої уваги:
    3. Компактні розміри і невелика вага. Загальна вага установки складає всього 9,2 кг, а розмір 22,9х33х43,7 см ідеально впишеться в будь-який простір.
    4. Великий термін експлуатації - до 50 000 годин безперервної роботи. Низький рівень споживання енергії підвищує ефективність роботи системи в умовах підвищеного навантаження.
    5. Функція RGBW дозволяє домогтися дивно якісного змішування кольорів.
    6. Встановлено високоефективна світлодіодна заслінка з регулюванням швидкості руху.
    7. Налаштування master-slave значно полегшує управління. Автоматичний режим із загальним затемненням. Встановлено синій ЖК-дисплей з високим ступенем захисту.
    8. Серед інших плюсів в скарбничку LED голови SI-061 LEDZOOM 360F відносять: низький рівень шуму, наявність системи охолодження FAN, стійкість до перепадів температури в інтервалі -20 до +50 градусів Цельсія.
    2. Світлодіодна LED голова SI-247 MAGICZOOM 1915FB
     
    Другий розробкою бренду Color Imagination стала світлодіодна голова SI-247 MAGICZOOM 1915FB. Розумний і компактний прилад виконаний в стильному лаконічному дизайні. Зверніть увагу на гладкий, швидкий і безшумний моторизований зум, який варіюється від 5 до 62 градусів. Основна відмінність світлодіодів RGBW + RGB - можливість зіставлення пікселів, що створює ефект нескінченної рівномірного світла. При цьому користувач може використовувати кожен світлодіод окремо для малювання графічних зображень в широкій палітрі кольорів.
    Лінійка MAGICZOOM володіє надчистого і рівним кольором з підтримкою ефекту змінної швидкості затвора. Система працює в режимі 7 програм, передбачено 32 динамічних і статичних шаблону. Користувач може налаштувати колірну температуру в індивідуальному режимі.
     
    Ключові характеристики LED установки MAGICZOOM 1915FB:
     
    • швидке і плавне панорамне висвітлення з нахилом;
    • вертикальний і горизонтальний монтаж за допомогою штепселя. Ви будете приємно здивовані простотою і швидкістю установки;
    • ефективна, малошумна, автоматична система охолодження;
    • корпус виконаний з вогнетривкого пластику ABS. Пристрій не боїться механічних пошкоджень і вологого середовища;
    • 6 макрос ефектів з регулюванням швидкості.

    Переваги співпраці з LuxPRO для вашої компанії

    1. Якщо ви представник бізнесу - ми з задоволенням надамо вам кращу пропозицію з індивідуальною консультацією. Для LuxPRO не існує нездійсненних завдань! Ми готові реалізувати проекти будь-якої складності з урахуванням поставлених вимог.
    2. Ми завжди відкриті до партнерства. У LuxPRO ви можете здійснити замовлення оригінального світлового обладнання з гарантією від виробника.
    3. Оперативна доставка та підбір обладнання з урахуванням необхідних завдань. Ми з задоволенням обговоримо технічні характеристики, призначення та ціновий діапазон звукових, світлових, комп'ютерних та комунікаційних систем.
    4. Регулярні акції і лояльні ціни.
    5. Оперативне оформлення і доставка. Можливо замовити самовивезення з шоу-руму LuxPRO за попереднім замовленням.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: