Реконструкція і повне оснащення світло-звуковим обладнанням БК

Дата публікації 03.02.2020.
Реконструкція і повне оснащення світло-звуковим обладнанням БК
  • Проект реконструкції та повного оснащення будинку культури в м Олександрія

    Театральне мистецтво, зокрема постановки - важлива частина культурного життя суспільства. Відвідування барвистих шоу-програм, вистав, постановок із застосуванням світлового і звукового обладнання користується активним попитом. На даний момент компанія ЛюксПРО спільно з компанією МагАудіо завершує проект реконструкції і повного переоснащення будинку культури м Олександрія. Для цього ми підібрали сучасні аудіо системи і потужні освітлювальні прилади для найкращого сценічного ефекту.
     
    Робота велася в кілька етапів і фахівці наших компаній впоралися із завданням блискуче:
     
    1. Попередньо були проведені зустрічі з керівництвом будинку культури і головним підрядником з реконструкції для вибору оптимального технічного оснащення. Наша компанія пропонує широкий асортимент оригінального устаткування за прийнятними цінами. При оптовому замовленні надаються індивідуальні знижки та спеціальні умови співпраці.
     
    2. Замовник запросив оперативну установку системи. Підключення систем велося в максимально стислі терміни. Команда фахівців з багаторічним досвідом компанії ЛюксПРО спільно з компанією МагАудіо здійснила своєчасний за термінами і оперативний монтаж, настройку всього комплексу світло-звукового обладнання.
     
    3. Наші фахівці успішно провели установку та пусконалагоджувальні роботи, провели навчання персоналу ДК. Послуги LuxPRO по підбору та налаштування обладнання - вигідне рішення для організації будь-якого рівня з урахуванням індивідуальних вимог клієнта.

    Особливості проведення монтажних, пусконалагоджувальних робіт в будинку культури

    • Звуковий супровід відображає всю ідею драматичної постановки, шоу або іншого розважального виступу. Висока якість аудіосистем безпосередньо відображає задоволення глядача, який сприймає гру актора, спецефекти в поєднанні з музикою. Були обрані професійні звукові системи провідного бренду не тільки в України, але вже добре відомого по всьому світу - MAGAUDIO. Установка велася в кілька ярусів - дві великі групи лінійних масивів серії Cluster Q MAGAUDIO безпосередньо над сценою по обидва боки. Інша частина компактних колонок серії AIR MAGAUDIO встановлювалася локально по колу в зоні перебування глядачів. Звукопідсилення акустики було використано від італійського бренду Powersoft Quattrocanali  - 3 шт. Powersoft Duecanali - 2 шт..
     
    • Що стосується світла, то його підбір був здійснений в більшій частині на ексклюзивному бренд компанії висококласне з 2 роками гарантії бренд ColorImagination і спецефектах DJPower. Монтаж даного обладнання здійснювався безпосередньо над сценою і в залі. За багато прикрашеним фасадом криється ціла система підтримувальних риштуваннь для технічного оснащення, в тому числі для розташування прожекторів. В цілому було встановлено близько 28 прожекторів для направлення світлового пучка в спеціально встановлені точки, 3 стробоскопа, 2 стежачих прожектора і 18 рухомих голів різного типу SPOT, BEAM і WASH з функцією обертання і настройки потужності, що оптимально підходить під запити театральних постановок і шоу -програм, наприклад, ранків, конкурсів краси, танцювальних та музичних перформансів.

    Переваги співпраці з LuxPRO для вас:

    1. Якщо ви представник театру або будинку культури - ми з задоволенням надамо вам кращу пропозицію з індивідуальною консультацією. Для LuxPRO не існує нездійсненних завдань! Ми готові реалізувати проекти будь-якої складності з урахуванням поставлених вимог.
    2.  Ми завжди відкриті до партнерства. У LuxPRO ви можете здійснити замовлення оригінального звукового і світлового обладнання з гарантією від виробника.
    3.  Оперативна доставка та підбір обладнання з урахуванням необхідних завдань. Ми з задоволенням обговоримо технічні характеристики, призначення та ціновий діапазон звукових, світлових, комп'ютерних та комунікаційних систем.
    4.  Регулярні акції і лояльні ціни. У нашому інтернет-магазині ми пропонуємо звукове обладнання з базовою приємною знижкою в 5%. При комплексному замовленні комплекту обладнання ми надаємо знижку 15%, не тільки на цю покупку, але і на всі наступні покупки в нашому інтернет-магазині. Для оптових покупців ми готові запропонувати до 35% знижки на товари, які наша компанія представляє в Україні як дистриб'ютор.
    5.  Оперативне оформлення і доставка. Можливо замовити само вивезення з шоу-руму - складу LuxPRO за попереднім замовленням.

     

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: