Світлові LED голови PR-F066 та PR-C046 та диско прилад PR-C075 Perfect

Дата публікації 30.10.2019.
Світлові LED голови PR-F066  та  PR-C046 та диско прилад PR-C075 Perfect
  • Доброго дня! Звертаємо вашу увагу на новинки від бренду Perfect - світлові LED голови PR-F066  та  PR-C046 та дискотечний прилад PR-C075

    Перший прибор на розгляді, це унікальна свтлодіодна голова від PERFECT – модель PR-C075

    Особливостями данного приладу є:
    1. Виконання корпусу голови на високому рівні, як можемо бачити.
    2. П’ять діодів RGBW по 15 Вт є незалежними один від одного і дозволяють управляти ними окремо. Завдяки цьому модель володіє доволі гнучкими налаштуваннями, що дозволяє створювати цікаві світлові ефекти. Доступні також функції змішування кольорів, робота в автоматичному режимі або під звуковий супровід.
    3. Така голова чудово підійде для використання в нічних клубах, на невеликих та мобільних сценах, на корпоративах.
    4. Управляти головою можна прямо завдяки екрану на корпусі. Як можете бачити, також є можливість роботи через DMX-протокол та в режимі «майстер-слейв».
    5. Рекомендується використовувати такі голови в тандемі парами або по 4 одиниці.

    Світлові LED голови PR-F066  та  PR-C046

    Особливостями данних приладів є:
     
    Оснащена PR-F066 голова  4*10W світлодіодами, які мають 4 кольори в кожному RGBW світлодіоді. Компактні розміри та велика потужність приладу робить його незамінним  для сцен, клубів, кафе, барів, ресторанів, караоке барів та виїзних заходів. 
     
    LED голова PR-C046 має один 10W  світодіод потужного білого світлодіода колірне колесо: що складається з  7 кольорів та колесо із 7 гобо + відкритий, ефект гобо-потоку, пульсуючий гобо, 8 вбудованих програм, режим звуку можна контролювати по DMX512, кут променя: 13 градусів
     
    Більш детально про характеристики : 
     
    •  Прилади  має управління по DMX протоку що дає змогу зручно працювати з приладом  за допомогою пульта . Також присутні режими  Звукової активаці, автоматичний режим які з легкістю вмикаються на панелі управління  Режим  Master-slave надає змогу використовувати декілька голів одночасно за одним й тим самим алгоритмом .  
    •  Міцний металічний корпус з алюмінієвого сплаву є стійким до різноманітних робочих пошкоджень і водночас є досить легким для транспортування вага  лише  2.6кг
    На всю продукцію даного бренду ми надаємо 1 рік гарантійного обслуговування і як ексклюзивний дистриб'ютор PERFECT в Україні - кращі ціни на комплексні замовлення!
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: