Надходження нових спецефектів PERFECT і хітових моделей DJPOWER

Дата публікації 01.10.2019.
Надходження нових спецефектів PERFECT і хітових моделей DJPOWER
  • Чудові прилади відомого виробника звуко- і світло-обладнання компанії Perfect користуються заслуженою повагою серед технічних організаторів різноманітних концертних програм.

    Світлова апаратура Perfect

    Різноманітні стробоскопи, світлодіодні LED-прилади та прожектори, а також світлодіодне LED-голова різних модифікацій від компанії Perfect здатні зробити самі різні світлові ефекти - від барвистих картин злітно-посадкової смуги до блискучих рухомих променів кольорового світла. Насичені світлові спецефекти, що супроводжують концертні виступи, гармонійно поєднують все враження глядачів в цілісну картину приголомшливого шоу.
     
    Наприклад, застосування світлодіодного LED-приладу порадує присутніх прекрасним кольоровим поданням за допомогою технології «Павук», а LED-прожектори створять візуальну картину погоні або філософської нескінченності. Святкову обстановку на будь-якому концертному шоу або домашній вечірці можна легко сформувати за допомогою відповідних спецефектів - адже вплив різних кольорів на настрій будь-якої людини давно вивчено, залишається тільки коректно вбудувати візуальні ефекти в загальний Концептуал вашого шоу.

    Дим і мильні бульбашки

    Генератори диму різної потужності від виробника Perfect виробляють особливий, «важкий» дим, який створює виразний ефект туману на сцені і в залі. Для кожного клієнта співробітники LuxPRO зможуть скласти конфігурацію пристроїв, що оптимально підходить під потреби конкретного замовника.
     
    Генератори мильних бульбашок активно використовуються під час проведення різноманітних дитячих свят, на корпоративних вечірках, веселих уявленнях і т.п. Компактна форма пристрою, невеликий рівень споживаної потужності і висока продуктивність заслужили широке схвалення цих приладів серед клієнтів LuxPRO. Забавні, легкі бульбашки відмінно доповнюють жваву обстановку веселого свята у дорослих і дітей.
     
    З пристроями компанії Perfect ви зможете управляти загальним тлом кожного концертного події, створюючи барвисті спецефекти і формуючи цікаві візуальні картинки для вдячних глядачів.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: