Новинка! Мобільні акустичні системи PA-12MUB, PA-15MUB від PERFECT

Дата публікації 05.09.2019.
Новинка! Мобільні акустичні системи PA-12MUB, PA-15MUB від PERFECT
  • Мобільні акустичні системи PA-12MUB, PA-15MUB: призначення, конструкція

    Мобільні акустичні системи від компанії PERFECT стали третім і найбільш оптимальним способом забезпечення звукового супроводу будь-якого виїзного події. Компактні і автономні конструкції з успіхом поєднують в собі всі необхідні функції акустичного обладнання:
     
    1. Два бездротових радіомікрофона здатні працювати в різних режимах по відношенню до колонок системи - з загасанням і без загасання, вдосконалений функціонал управління є однією з основних особливостей модифікацій 2019. Простіше кажучи, за допомогою сірої кнопки на колонці ви легко встановите відповідний режим, при якому мікрофон не будуть заглушатись звуком з колонки;
    2. Дві невеликі колонки забезпечені інноваційним інтерфейсом, в якому ви зможете вибрати необхідну функціональність - відтворення звукової доріжки з флешки, плеєра, мікшера, ноутбука або іншого носія інформації, а також окрему роботу мікрофона (мікрофонів) в супроводі музики.
    3. Автономність функціонування акустичної системи забезпечується вбудованим акумулятором, час безперервної роботи на якому становить близько восьми годин. Зарядка займає приблизно стільки ж часу, а загорающиеся індикатори червоного і зеленого кольору підкажуть вам, коли система розряджається до критичного рівня, або - навпаки - коли вона повністю зарядилася.

    Особливості та переваги мобільних акустичних систем

    Головними специфічними рисами акустичних систем даного виду є їх мобільність, компактність, автономність - а це означає, що їх можна використовувати в будь-яких умовах, незалежно від наявності джерела струму або місця розташування, де планується захід. Мобільні акустичні системи можна застосовувати для забезпечення звукового супроводу як в заходах під відкритим небом, так і для камерних зборів в приміщеннях - передбачено харчування і від мережі змінного струму 220В (115В).
     
    Оптимальний рівень частотного діапазону гарантує вам відмінну і чітке звучання музичних треків і голосових повідомлень в мікрофонах. Функція Bluetooth дозволяє програвати аудіофайли з телефонів і смартфонів, також ви зможете використовувати і інші можливі сховища звукової інформації, які просто підключаються до колонки за допомогою з'єднувального кабелю - девайс вбудованого медіаплееера підтримує USB / SD / FM.
     
    Корпус з ударостійкого пластику підвищує надійність компактної акустики при транспортуванні і застосуванні, а наявність зручних ручок робить переміщення апаратури легким і комфортним. У комплект також входить стакан для установки на стійку і пульт управління.
     
    Мобільні акустичні системи PA-12MUB, PA-15MUB від компанії PERFECT є новітніми конструкціями в ряду аналогічних звукових приладів і відрізняються більш вдосконаленими технічними характеристиками як в звучанні, так і в інших необхідних функціональних параметрах.