NEW! Світлодіодні BEAM голови SI220L & SI221L від Color imagination

Дата публікації 27.08.2019.
NEW! Світлодіодні BEAM голови SI220L & SI221L від Color imagination
  • Що таке світлові голови

    По суті, під цією назвою мають на увазі потужні прожекторні пристрої, в які інтегровані найширші можливості для проектування променів різного кольору, інтенсивності, гостроти, а також різної структури і малюнка. Наприклад, за допомогою такої світловий голови можна створити приголомшливий ефект обертових різнокольорових, яскравих променів, які будуть утворювати певний динамічний візерунок на стінах і стелях концертного приміщення. При цьому, компактні розміри в поєднанні з потужними лампами і численними можливостями перетворюють прожектор в сучасне, оптимальний устрій, вкрай зручне в управлінні і функціонуванні.
     
    Інноваційна система управління цими складними системами дозволяє обійтися без участі техніків-освітлювачів під час роботи обладнання. Запрограмовані дії колірних конструкцій точно і ефектно сформують необхідні світлові картини на сцені або в залі, зчитуючи і реагуючи навіть на несподівані рухи виконавця - тому використання світлових голів усуває можливі помилки і так званий людський фактор. Система контролю DMX512 дозволяє управляти світловий головою в віддаленому режимі і налаштовувати потрібний режим функціонування.

    Характеристики

    Світлова голова SI-220L BEAM 230L і SI-221L BEAM 280L - це новинки з величезного асортименту інтернет-магазину LUXPRO, з джерелами світла потужністю відповідно - 230 і 280Вт, здатні обертатися на 360 градусів. Дані світлові конструкції володіють оптимальним набором технічних характеристик, необхідних для повноцінної продуктивності:
     
    Колірна система з одинадцятьма квітами колеса, 8, 16-гранной призмою, ефектом веселки і контрольованим часом кожного кольору;
    Колесо гобо також з контрольованим часом, системою затемнення і ефектом стробоскопа;
    Сучасні системи відображення та охолодження, актуальні критерії джерела живлення, легкий корпус і відповідність всім європейським технічним нормам світлового обладнання.

    Переваги моделей

    Світлова голова моделі SI-220L BEAM 230L і SI-221L BEAM 280L відрізняються від аналогів цього сегмента ринку світлових приладів, перш за все, підвищеною ергономічністю, компактною конструкцією, збалансованістю корпусу, додатковими численними можливостями створення спецефектів і зручною швидкої установкою.
     
    Особливу увагу виробники, і покупці звертають на енергоефективність даного освітлювального приладу - при дивно низькому споживанні світлова голова здатна продукувати надпотужні промені з різноманітними світловими ефектами.

    Застосування

    Прожектор типу світловий голови активно використовується для створення видовищних спецефектів при постановках масштабних шоу, в різних концертних програмах, молодіжних дискотеках, під час виступів на святкових заходах і т.п. Неповторна казкова атмосфера динамічного світлової вистави заворожує глядачів, а легкість управління складною апаратурою привертає режисерів і операторів.
     
    Вражаючі можливості сучасного світлового обладнання BEAM давно завоювали визнання творців різноманітних концертних програм, тому новинки цього бренду користуються незмінним успіхом і широким попитом - тим більше, що співвідношення якості і вартості даних світлових приладів вважається найбільш оптимальним.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: