Надходження шоу світлодіодного обладнання Color Imagination на склад!

Дата публікації 15.02.2019.
Надходження шоу світлодіодного обладнання Color Imagination на склад!
  • Застосування світлодіодного обладнання досить істотно скорочує витрати на електрику і підвищує привабливість послуги зі створення видовищного світлового шоу.
     
    Інтернет-магазин LuxPRO представляє шановним покупцям новинки світлодіодного обладнання, які допоможуть красиво оформити цікавими спецефектами ваше клубне уявлення, багатолюдний концерт або будь виїзний захід - весілля, шкільний вечір, студентське свято тощо.

    «Рухома голова» або «moving heads»

    Такий термін застосовується по відношенню до цілої групи освітлювальних приладів, що направляють промені світла в потрібну точку. При цьому частина корпусу обертається по вертикалі і горизонталі, тому «moving heads» здатні змінювати розмір світлового променя, його колір, проводити діммірованіе, фокусування та ін. Найбільш характерною рисою роботи цього обладнання є можливість швидкої зміни режимів освітлення, а також широкий вибір колірних відтінків і ефектів.
     
    LuxPRO пропонує наступні моделі «рухомих голів» з нових надходжень:
     
    • Світлова голова Beam (вузький промінь): SI-221 PROBEAM 281, SI-212 QBEAM 150, SI-069A BEAM 230, MINIBEAM 150 SI-108. Прилади цієї серії мають відмінну рису - вони вміють продукувати вузький промінь світла на тлі туману, диму та ін. Новітнє обладнання має безсумнівні переваги не тільки в загальних, заявлених функціональних характеристиках, але і відрізняється підвищеними можливостями для створення різноманітних, динамічних світлових ефектів, наприклад: колірне колесо, статистичне колесо гобо, лінійний диммер, фільтр морозу - змінний і постійний, велика кількість дихроїчних квітів, різні призматичні хвилі тощо. Все прилади и відносяться до так званого «розумному світу», тому управляються по протоколу DMX512, що значно полегшує завдання освітлювача-інженера або художника по світлу.
     
    • Світлодіодна LED голова SI-064 LEDZOOM 1915F характеризується високою світловіддачею через наявність трьох окремих груп світлодіодів з автономним управлінням. Ця особливість «розумного» приладу дозволяє створювати приголомшливі і потужні світлові ефекти.
     
    • Світлодіодна голова SI-209 QSPOT 150 (середній промінь) володіє специфічною оптичною системою з кутом нахилу 12градусов, за рахунок якої забезпечується дуже висока світловіддача. Функціонал містить характеристики, традиційні для цього типу обладнання - статистичне і обертається колеса гобо, призматичні хвилі, колірні ефекти і ін.
     
    «Рухомі голови» або «moving heads» можуть застосовуватися для створення самих несподіваних, цікавих, динамічних світлових спецефектів на заходах різного масштабу - від шкільної дискотеки до велелюдного концерту. Весілля, клубні вечірки, виступи естрадних і рок-зірок, DJ-shows тощо. - всі ці чудові, яскраві події стануть ще більш запам'ятовуються зі світловими шоу, які неможливі без застосування світлодіодних інтелектуальних приладів - «moving heads».

    Прожектори

    Більш стаціонарне і стійке розташування прожекторів забезпечує м'яке, постійне висвітлення певних місць, таке світло використовується в вуличних заходах: святкова підсвічування храмів, фонтанів, різних архітектурних пам'ятників тощо. Також освітлення прожекторами активно застосовується в театрах, теле- і фотостудії, навчальних закладах і готелях .
     
    Інтернет-магазин LuxPRO із задоволенням знайомить своїх покупців з новинками у цій торговельній лінійці:
     
    Театральний прожектор SI-178D MINIFRESNEL 100MZ-F - як зрозуміло з назви, може використовуватися для створення різноманітних світлових спецефектів під час театральної вистави або будь-якого іншого шоу за рахунок прекрасного освітлення з високою роздільною здатністю. Дана характеристика, наприклад, допомагає досягати природного сонячного освітлення, усунути мерехтіння, висвітлити і виділити окремі частини обличчя в період студійних зйомок. Персоналізація дозволяє домагатися результатів, аналогічних інноваційним переваг інших типів обладнання, при цьому управління прожектором також здійснюється по протоколу DMX512, а споживана потужність не перевищує 130Вт.
     
    • Світлодіодний прожектор SI-179A BPAR 618SIP-WI також застосовується для освітлення сцени, його відмінною рисою є чотири можливих варіанти управління, в тому числі - DMX512. Шість світлодіодів різних кольорів укладені в корпус світильника, який забезпечує чисте і плавне перемішування, два колірних режиму (статичний колір і настроюється). Цей освітлювальний прилад відмінно справляється із завданням створення шикарного світлового шоу на невеликих концертах, весіллях, виступах ді-джеїв, при цьому енергоспоживання цілком економічно - заявлена ​​потужність становить 110Вт.
     
    Дані моделі прожекторів, безумовно, мають усіма новітніми технічними характеристиками по інноваційним способам управління, наявності затвора / стрибає, діммера, колірних рішень і ін.
     
    Розвиток шоу-бізнесу, безсумнівно, істотно вплинуло на створення і подальшу модернізацію сучасного світлового обладнання, але межі застосування освітлювальних приладів давно розширилися, і тому в нинішній час практично всі музичні, культурні, наукові та навіть сімейні заходи не обходяться, як мінімум, без правильно підібраного освітлення. Світлодіодні прилади дозволяють, до того ж, створити незабутню, зачаровує подання з використанням дивовижних світлових спецефектів, і це істотно підвищує статус будь-якої події або святкового заходу.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: