Огляд лінійних масивів від британського бренду Ohm серії CORA

Дата публікації 14.01.2019.
Огляд лінійних масивів від британського бренду Ohm серії CORA
  • Cora Active - обладнання з активним звучанням від культового бренду Ohm

    Бажаєте отримувати задоволенням від кожної мелодії і задовольнятися професійним звучанням кожен день? Представляємо вашій увазі активний лінійний масив Cora Active від англійського виробника музичних систем Ohm. Активна звукова система з вбудованим кінцевим імпульсним відгуком DSP складається з двох сабвуферів 8 дюймів і одного звукового блоку 4 дюйма. Така апаратура забезпечує повний діапазон низьких і високих частот. Устаткування призначене для установки на студіях звукозапису, сцені, відкритому майданчику. За допомогою такого лінійного масиву можливо створити бездоганне професійне звучання з об'ємним і чистим басом.
     
    Cora Active працює на потужності Потужність 2000 Вт по 1000 Вт на кожну колонку. Стабільний і приємний звук - це запорука вбудованій системі DSP Full FIR-DSP, яка вирівнює гучність по фазі чутливості і дозволяє проводити частоти на наднизьких і надвисоких піках. Система обладнана контролером DSP Solutions, завдяки якому музичний сигнал надходить рівномірно і йде в такт із звуковою лінією.
     
    Відмінною рисою Cora Active є точкові звукові фільтри. З їх допомогою поглинаються всі небажані шиплячі і рвані звуки. На виході слухач отримує яскравий, об'ємний і чіткий звук без неприємних ефектів. Компактний розмір обладнання і наявність 4-точкової такелажної системи забезпечує легку установку в будь-якому зручному місці. Апаратура прекрасно підійде для регулярних подорожей і гастролей.

    Переваги активного лінійного масиву Ohm Cora Active

    • Вбудований потужний підсилювач класу D. Він забезпечує надточну цифрову обробку сигналу, тому швидкість і якість операцій на звуковому редакторі приємно здивують користувача.
    • Система має 4 виділених каналу, кожен з яких працює окремо і не залежить один від одного. Це дозволяє виключити ймовірність перевантаження системи, створити безперебійний робочий процес в разі виникнення виходу з ладу одного з каналів.
    • кришталево чисте звучання за рахунок подвійного хвильового приводу по 4 дюйма кожен. Така технологія забезпечує стабільну якість звуку з приємним тембром і розширеними можливостями. Наявність відкритої фазової заглушки дозволяє домогтися більш плавного лінійного відгуку і знизити дисперсію (розкид) на низьких і високих частотах.
    • RMS обмежувачі пікових значень забезпечують м'яке, плавне, стабільне відтворення звукового потоку. Така функція підтримує безперебійну роботу пристрою, якщо звуковий тиск знаходиться на підвищеному рівні
    • Надпотужні сабвуфери виробництва Ohm оснащені ударостійким корпусом з березової фанери. Такий матеріал здатний витримати сильні удари і множинні подряпини. Покриття з поліуретанової чорної фарби захищає систему від вологи і забруднень.
    • Щоб перенести обладнання з місця на місце досить скористатися бічними ручками, які значно полегшують процес транспортування техніки.
    Деякі характеристики Cora Active:
    • Частота звучання від 75 Гц до 21 кГц. Якщо додатково встановити сабвуфер Cora-S, то частоту звучання можливо збільшити до показника 29 кГц.
    • Рама масиву активного лінійного масиву оснащена багатоступеневою структурою, тому вона адаптована для штабелювання на підлозі або в підвішеному стані.
    • Вага системи всієї системи становить 222 кг. Кожен сабвуфер по 22,4 кг. Кожен каркас по 27 кг. Конструкцію можливо встановити на спеціальні кріплення і бути впевненим в її стійкості. Багато підвісні системи призначені для більшого навантаження, тому шанс обвалення апаратури прирівнюється до нуля.
    • Пікове звуковий тиск - до 143 Дб

    Пасивний лінійний масив Cora - сучасне звучання з яскравим характером

    Відомий виробник музичних систем Ohm недавно випустив пасивну двосторонню систему Cora. Сьогодні її можна зустріти в багатьох професійних і напівпрофесійних студіях, на середніх і великих сценах, клубах. Устаткування настільки припало до душі цінителям якісного звуку, що його почали використовувати для створення домашніх кінотеатрів. Що ж такого особливого має лінійний масив Cora?
     
    Відмінною рисою цієї пасивної системи є дві компактні лінії, кожна з яких складається з сабвуферів. Дві лінії по 8 дюймів і додаткові 4 дюйма утворюють єдину установку високої потужності, яка здатна працювати в екстремальних умовах. Устаткування підтримує підвищений рівень звукового тиску, тому адаптовано для відтворення високих і низьких частот.
     
    Дизайн пасивного лінійного масиву може додатково інтегруватися з сабвуфером Cora Sub з цієї ж серії. 4-точкова такелажная система робить установку апаратури більш гнучкою. Пристрій відноситься до класу туризм, так як адаптовано до постійних гастролей. Ручний перенесення можливе, завдяки наявності бічних міцних ручок. Розбірна конструкція в сукупності має вагу 222 кг: кожен динамік важить по 21 кг, а каркас з цільної березової фанери - по 27 кг.

    Технологічні особливості пасивного масиву Cora

    1. Сабвуфери системи є запатентованою розробкою Ohm. Вони оснащені подвійним 4-х дюймовим неодіновим рубанком.
    2. Пікове значення звуку системи досягає 143 Дб, а при включенні відразу 8 колонок - 156 Дб під час проведення концертних заходів.
    3. Рівень опору - 8 Ом. Частота звуку - від 75 Гц до 21 кГц. Разом з сабвуфером Cora-S частота звучання збільшується до 29 кГц.
    4. Виробництво: Манчестер, Великобританія. Якість збірки заслуговує на найвищу оцінку професіоналів. Тут ви можете бути повністю впевнені в співвідношенні «ціна та якість».
    5. Імпеданс 8 + 8 Ом дозволяє підключити 6 шаф до 4-х вихідного підсилювача.
    6. Завдяки вдосконаленій активної дисперсії обладнання забезпечує покриття 100 ° x 12 °.
    7. Інтегрована многоточечная такелажная система дозволяє виконати установку конструкції під кутом до 12 градусів.
    8. На задній пластині пристрою встановлений 4-х контактний роз'єм Speak On.
    9. Рама масиву активного лінійного масиву оснащена багатоступеневою структурою, тому вона адаптована для штабелювання на підлозі або в підвішеному стані.
    10. Сабвуфер Cora-S - виняткове звучання в будь-який час, в будь-якому місці
    Cora Sub - сабвуфер від відомого виробника акустичного обладнання Ohm.
     
    Ця культова модель набула популярності, завдяки розширеним частотним характеристикам, високої потужності і бездоганною якістю звучання. Сучасний дизайн системи і компактні розміри дозволяють встановити прилад в будь-якому зручному місці.
     
    Відмінною особливістю сабвуфера Cora S є швидкий низькочастотний відгук. Підтримка виключно низької частоти 35 гарантує стабільну роботу і яскраве звучання без неприємних шумів. Техніка є портативної, за рахунок наявності двох бічних ручок. Низькопрофільна конструкція 444 мм без проблем встановлюється в багато приховані місця, що дозволяє значно заощадити місце при організації студії або сцени.

    Характеристики сабвуфера Cora S від Ohm

    • Решітка виробу містить ударопрочной стали класу Нех з покриттям з акрилової фарби. Спінена внутрішня підкладка в поєднанні з такими складовими утворює стильний зовнішній вигляд і високу якість збірки.
    • Передня решітка має сітчасту піну, яка глушить сильні шуми і забезпечує об'ємний звук, незалежно від рівня потужності.
    • Дизайн сабвуфера Cora S відрізняється продуманим стилем. Покриття обладнання з полісечовини витримує механічні пошкодження, вологу та інші негативні фактори.
    • Наявність переднього і заднього роз'єму NL4.
    • Апаратура має симетричну схему, тому вона призначена для обертання по різних осях в просторі. Це не відбивається на якості звучання і його розсіювання в просторі.
    • На задній сполучної пластині встановлені два 4-х контактних роз'єми типу Speak On з одним входом і одним з'єднанням. Для зручності користувача передбачено 4-х контактний роз'єм на передній частині корпусу.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: