Бездротові передавачі сигналу протоколу DMX від Color imagination

Дата публікації 28.01.2019.
  • Сьогодні у нас на розгляді бездротові системи передавачі сигналу протоколу DMX від Color imagination. В модельному ряді даного бренду є чотири пристрої: прийомо-передавач WI-LCD, передавач WI-PAD та приймачі зовнішній WI-XLR і WI-PCB який монтується в корпус світлового приладу. 
     
    Перша модель WI-LCD може як передавати сигнал так і працювати як приймач, керування здійснюється через панель керування, інформація відтворюється на зручному дисплеї.
     
    Наступна модель компактний передавач WI-PAD роздає сигнал на приймачі WI-XLR і WI-PCB, для роботи в одній мережі передавач та приймачі переводять за допомогою світлового індикатора в один з семи кольорів, і відповідно в одній мережі можуть незалежно працювати 7 груп приладів не заважаючи одна одній.
     
    Всі моделі працюють на частоті 2.4G з максимальною відстанню до 400 метрів на відкритій місцевості, а особливістю є високий рівень захисту від перешкод для забезпечення надійності роботи без затримки сигналу.
     
    Для більш детального ознайомлення запрошуємо перейти за посиланням на наш канал в YOU TUBE та наглядно ознайомитись з даними приладами.
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: